Pokojni Ruxin Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Pa koliko si ti Sise retardiran mater ti....
Weenie Pooh Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Vodi ga bre napolje, vidiš da je povređen! Dosta je odigrao, 3-0 vode, smiluj se Pardew...
Pokojni Ruxin Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 (edited) To je to, tusmosvi..fuck me sideways with a yabbi pumpAko ja ne doživim ruxina™ na kraju lige niko neće... Edited December 3, 2012 by bob loblaw
Weenie Pooh Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Haha, to je to - osim ako nekim čudom Krul dobije +2 bonus, dobio sam :)
Pokojni Ruxin Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Jel si primetio kako je fantastično retardirano Sise upropastio asistenciju Dembi minut pre nego li je ovaj preuranjeno izašao?
Weenie Pooh Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Onaj ofsajd? Padobro, šta sad...Ne daj se, možda sad Krul lobuje Al Habsija iz svog šesnaesterca, nikad se ne zna :PZašto sam izborio ovako spektakularnu pobedu baš sad kad nema Frienda Zoidberga da to validira svojim listama? :(
Pokojni Ruxin Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 (edited) Brateeee, sve što je kreten trebao da uradi je da bude korak iza Dembe, koliki idiot treba da budeš pa da ideš ispred u onakvoj situaciji. :fur:Ako osvojim gubitnika kola protiv kvins park rendžersa naše lige apelujem na Zoidberga da mi udeli 6 bodova kad se pojavi.I potpuno nepovezano sa tim predlažem da usvojimo amandmanom da u prvu ligu ide prvih 19 iz H2H-a + gubitnik sezone. :sleep:Edit - da, rekao bih da jesam gubitnik kola sa 60 ili koliko već bodova................................................. Edited December 3, 2012 by bob loblaw
Weenie Pooh Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 (edited) Podržavam predlog ako misliš na gubitnika gubitnika, tj. poslednjeg na tabeli, tj. mene.Ako misliš na ove njanjave dobitnike nedeljnih Zoidberg nagrada - bah.Sad mi pade na pamet, trebalo bi da padne neko ukrštanje za plasman u pru ligu. Zašto samo prvih 20 da uđe, to je diskriminacija protiv nas koji nemamo pojma. Nego lepo, prvih 10 na tabeli + poslednjih 10 na tabeli, i svi zadovoljni. Edited December 3, 2012 by Weenie Pooh
Tolaa Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 (edited) Nikad nisam bila ovako nervozna gledajuci utakmicu timova koji me uopste ne zanimaju. A sve je krenulo tako sto sam mislila da nemam nikakve sanse, ja imala Dembu i Krula, protivnik Santona i +12, bio mi je prakticno potreban Dembin het-trik. Penal nisam smela da gledam. Onda drugi Dembin gol, ali slaba vajda, asistencija Santona...Na kraju, konacno malo srece i za mene ove sezone. Da je Njukasl primio gol, izgubila bih. Da se Santon povredio posle 60. minuta, izgubila bih. Da se nisam suzdrzavala nadljudskim naporima i napisala nesto baksuzirajuce na forumu, izgubila bih. Ovako je trenutno 47-47 i pobedjujem za Dembin bonus.Na pogadjalici cvrsto prvo mesto. Edited December 3, 2012 by Naa
Moća Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Odradio WC i pokvario Miću, Čupavog i Bugarče.
Pokojni Ruxin Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 Da sumiram - upao sam u top 10 na classicu , izgubio od QPR-a sa četvrtim najboljim rezultatom u ligi, i biću negde negde oko tridesetog mesta u H2H-u.Nema mi spavanja večeras, ostajem budan celu noć i pišem neku emo poeziju o tome kako je svet nepravedno i okrutno mesto. This is the way the world endsThis is the way the world endsThis is the way the world endsNot with a bang but a head to head
Pokojni Ruxin Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 (edited) Brate, tek sam počeo....budite srećni ako ne ostavim još 30 postova na istu temu do sledećeg kola. http://www.youtube.com/watch?v=g0SUG6Fv15Y Edited December 4, 2012 by bob loblaw
adasevic Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 Beze mi Sokolovici 15 poena, svi mu odigrali a ja cekam Krula i kapitena Dembu Ba... Matematika jasna - da Njukasl ne primi gol i da Demba navuce makar asistenciju i mogu i do iksa ili pobede... Nije neka nada, ali nije ni nemoguce... Ajmo Demba :)Na kraju 76-59 za mene :kralj:Srusio sam lidera, nek se spremi ovaj sto oce da jede leba lezeci
Pokojni Ruxin Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=AytxUeehdhY&feature=youtu.be
Recommended Posts