ducca Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 Robson Kanu, moneta za potkusurivanje, vecita mi treca izmena
kralj Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 Samo kad imas pravog protivnika i treca izmena use napravi. ;)Runi tek u sestoj utakmici za Kalabaster zabija. Do sada mu je ucinak bio 1 promasen penal i jedna asistencija.
cartman Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 (edited) Naa aj nemoj vise da ga prizivas, molim te :Dedit: dobro izveo ga Ferguson da me ne otera u jos jaci minus Edited December 1, 2012 by cartman
Tolaa Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 Prodala sam Rafaela. Cestitam onima koji su jos uvek njegovi vlasnici na CS-u, golu i 3 poena bonusa u sledecem kolu. Nema na cemu.
Tolaa Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 edit: dobro izveo ga Ferguson da me ne otera u jos jaci minusPa da, u tom momentu je pala moja konacna odluka za prodaju. Opusteno mozes sad da ga zadrzis.
clever bastard Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 na fantaziju opet poraz i opet mi je klupa najbolji dio tima sa matom,caulkerom i gerom :isuse:na pogadjalici zaboravio da stavim prognoze,mada to je vjerovatno i bolje,manje vise bih sve izmasio
Aleksandar88 Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 na fantaziju opet poraz i opet mi je klupa najbolji dio tima sa matom,caulkerom i gerom :isuse:na pogadjalici zaboravio da stavim prognoze,mada to je vjerovatno i bolje,manje vise bih sve izmasioNeugodan si kao Zvezda i Partizan u Evropi
Hobbit slayer Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 Ako me bonusi ne zajebu, dobio sam Copkillah zahvaljujuci njegovih -4...
Recommended Posts