Moća Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 (edited) Prodao Matu pred ovo kolo mnogo sam poceo da brljam sa transferima. Edited December 1, 2012 by Moća
Weenie Pooh Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 Jebi se Rafa, opet će da ubaci mog tragičnog kapitena sa klupe u poslednjih 15 minuta, čisto da ne pređe traka na nekog ko možda zabeleži 2 ili više poena...
kralj Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 Kupio Zirua, odmah ga motivisao kapitenskom trakom, a pedofil ga ostavio na klupi.
Weenie Pooh Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 Agger U trenutku sam pomislio da je asistirao Sterling, ali jbg.
Pokojni Ruxin Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 Pokrio sam sve tri napadačke opcije Liverpula (ako Enrique opet igra napred, ne gledam) ali naravno da gol daje tvoj Agger. <_<Mogao bih biti u problemu ako Suarez ništa ne uradi, tebi već Agger gol i Baines ass, dobiće automatski i bonuse, a meni samo Felaini gol za sad.
Pokojni Ruxin Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 Do jaja, raspad...1 korak u napred, 2 u nazad, i tako sve do championshipa. :(
Lezilebovich Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 (edited) Kako sam fantastično sve pogrešno predvideo ovo kolo, svaka mi čast.michu upravo podebljao gornju rečenicu+1 Edited December 1, 2012 by Lezilebovich
cartman Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 Koliko ja volim kad sam kod kuce dok se igra EPL :)Michu me za sada vadi sa ova 2 gola
Pokojni Ruxin Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 (edited) Miću ulazi sa klupe, Hut ostaje na klupi, Vini je peder koji takođe ima Mićua+Agera, Bejnsa i Begovića, mrzim premier ligu. Pao sam lep tiket zbog toga što jebeni Fulam koji je dao milijardu golova ne može da se upiše kući protiv Totenhema koji je do sad sačuvao gol negde okvirno jedanput, a puko sam u fantaziju od čoveka koji ima 7 bodova i zaboravio je da izvrši izmene...i kapiten mu je bio Oskar! Fuck my lifeI poseban pozdrav za Suareza, nek si jebe u dupe Edited December 1, 2012 by bob loblaw
Weenie Pooh Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 (edited) Loblaw, šta da ti kažem, Michu + Agger i laku noć :) Kapiteni su nam izdominirali, moj Oscar i tvoj Suarez obojica po 1 poen...Inače Fulham vezao i treću utakmicu bez postignutog gola od kako sam kupio Berbatova :isuse:Edit: A i ti imaš Miću? Pa onda se jebi, nije još gotovo. Samo ti treba da Ba pokida Wigan i da bonusi budu standardno retardirani... Edited December 1, 2012 by Weenie Pooh
zoki Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 (edited) Čupavi je Bog fantazija.Bez po muke si me dobio...A Suarez nek se jebe u dva dupeta.... Edited December 1, 2012 by zoki82
Tolaa Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 Felaini mi je jedini igrac koji vredi. Nekim cudom ga Buljarica Brothers nema. Zato ima Dembelea i Teveza.Ocajnicki mi je potreban CS Rafaela. Mislim da sam to rekla ove sezone 2 puta i, naravno, nijednom se nije desilo. Ne znam zasto samo ne mogu da cutim.
Recommended Posts