Tolaa Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 a tebi srecno protiv ovog zla™ sto namjesta zdrijebove™, bonuse, utakmice i sl..Vrhunac nedelje mi je kad ovima sto dodeljuju bonuse prepricavam vase pokusaje da provalite po kom principu rade. :fantom:Gde je DrZoidberg?! U pretproslom kolu srebro kod gubitnika, u proslom zlato kod pobednika, sad opet srebro kod gubitnika, a njega nema da mi da pohvalnicu!
cartman Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Vrhunac nedelje mi je kad ovima sto dodeljuju bonuse prepricavam vase pokusaje da provalite po kom principu rade. :fantom:Gde je DrZoidberg?! U pretproslom kolu srebro kod gubitnika, u proslom zlato kod pobednika, sad opet srebro kod gubitnika, a njega nema da mi da pohvalnicu! Koliko ti nemas srece to je strasno. Neverovatno mi je da neko bude u top10 u klasiku a da se muci ovoliko u H2H.Jos sam hteo da ti dam i Felainija fore ali je usao sa klupe i doneo mi pobedu. :P
Tolaa Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Koliko ti nemas srece to je strasno. Neverovatno mi je da neko bude u top10 u klasiku a da se muci ovoliko u H2H.Jos sam hteo da ti dam i Felainija fore ali je usao sa klupe i doneo mi pobedu. :PSad ne znam da li da ti cestitam na pobedi ili da se zgrazavam sto ne znas ni da pustis. :P Bas si se potrudio, em Felaini na klupi, em golman kapiten. A meni je ovo najcudnija i najzanimljivija sezona do sada.
cartman Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Uvek dzentlmen Meni se mnogo svidja ovo sa ovolikim brojem timova... Bice ludilo do kraja sezone
Tolaa Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 PPP Classic 2012/13 - petaPPP Classic (ona obnovljena liga od prosle godine) - trecaH2H - dvadeset i neka, nisu jos apdejtovali, uglavnom se u poslednjih nekoliko nedelja krecem izmedju 19. i 27. mesta.
Timmi Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 ja sam osmi u classicu i dvadeset sedmi u h2h, mozemo ruku pod ruku.tu smo svi.
Moća Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Radice WC ovo kolo jer stvarno sam zaredjao sa slabim rezultatima. A i taman pred duel sa Fei-jem koji nasao kad ce da se povuce sa foruma
John Coltrane Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 A na klupi Lenon i Nelsen ukupno 16bodova
Weenie Pooh Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 Treći put zaredom zaboravljam da napravim izmene... još mi stoji Oskar kao kapiten, a vidim da ni ne igra za Čelsi... dobar start za bobloblawa.
Pokojni Ruxin Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 (edited) Baš sad krenuo da te pitam šta ti bi sa timom...pa fala za kapitena, šta da ti kažem. :(A generalno sam se iznenadio kad sam ti video tim - nije uopšte toliko loš! :D Ne znam kako ti uspeva da imaš 7 bodova, podzemne vode ili nešto... Edited December 1, 2012 by bob loblaw
Weenie Pooh Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 Pa nije loš za tebe :mad:Nije loš ni za Teveza i Podolskog, razigrao sam ih prodajom...
Recommended Posts