Moća Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 Jebote ladno ne bih namestio tim ni u snu nisam znao da igraju vanredno kolo!
copkillah Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 Neozbiljan si igrač. Izbacite ga iz like, da se ne bruka više <_<
Moća Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 (edited) Pogledajte semafor™ Edited November 27, 2012 by Moća
copkillah Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 :lolol:Nego, ko je ona familija™ Dobrilović, što ima četiri ekipe, ali zato nijednu među prvih 60?
Tolaa Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 Nego, ko je ona familija™ Dobrilović, što ima četiri ekipe, ali zato nijednu među prvih 60?Mi sa prve strane to ne bismo ni primetili.Glava porodice je Miodrag Dobrilovic, ribolovac. Njegova zena, majka dvoje dece, Dusica, u mladosti je bila najpozeljnija devojka u selu na Drini. Volela je drcne momke, vrtela oko prsta cak i konobara jedine seoske kafane, Darka, dok ovaj nije slucajno napumpao cerku Marka S., seoskog svinjara. Dusicino slomljeno srce je naslo utehu u povucenom Miodragu. Sada se ljubavnici iz mladosti, Dusica i Darko, samo povremeno srecu na fantazi fudbalu, nesvesni da ih tast Marko posmatra iz neposredne blizine. Miodrag, takodje poklonik FF-a, nista ne sluti. Sin Zoran, popularni Kizo, krenuo je stopama svog bioloskog oca i najveci je seoski zavodnik. To mu ne ostavlja previse vremena za fantaziranje, te mu je i karijera menadzera ugrozena. Dvadesetogodisnja cerka Nata je prosle godine upisala fakultet u velegradu, pa ni ona nema vremena za igranje ako hoce da ostane na budzetu. Tu je samo zato sto je njoj i predmetu njenog interesovanja, izvesnom Marianu cija baba ima kucu na moru, fantazi jedina tema za razgovor.To su ti Dobrilovici.
zoki Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 Meet the Dobrilovic :DNego, ne znam za vas ali su mi prosla 2 kola nekako prazna bez izvestaja o gubitnicima i dobitnicima.. :( DrZoidberze cekamo te!!!Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2
Weenie Pooh Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 (edited) Jebiga kad (V) ( ;,,; ) (V) ne sme da ispuzi iz plićaka od sramote, vidiš od koga je izgubio u prošlom kolu? Edited November 27, 2012 by Weenie Pooh
Pokojni Ruxin Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Troumio sam se između Bejla, Mićua i Felainija za kapitena i u poslednjem trenutku skinem traku Mićkuu i dam Feli. :(
Aleksandar88 Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Kako sam ga osetio i skinuo traku Suarezu , bravo cupavi ! Inace ne znam zasto me je Pantelia castio ne stavljanjem trake RvP-u...
Weenie Pooh Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Troumio sam se između Bejla, Mićua i Felainija za kapitena i u poslednjem trenutku skinem traku Mićkuu i dam Feli. :(Moj aktuelni neprijatelj je iz trougla Bale-Michu-Fellaini odlučio da traku večeras nosi Rafael :D(To ga ne sprečava da me trenutno uništava 35-16, doduše :( )
Weenie Pooh Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Od kako sam Teveza zamenio Berbom, Fulham dve utakmice - nula golova.
Recommended Posts