Lezilebovich Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Dao Casorli da bude kapiten... Mislim da ću se rešiti Arsenala iz Fantazija...Srećom protivnički Van Persie © je još gori
LeBron Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Cestitam Naai, verovatno ces pobediti, da Norvich nije dao gol u zadnjem minutu imao bih sansi, ovako samo neko ludilo Suareza...
Tolaa Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Cestitam Naai, verovatno ces pobediti, da Norvich nije dao gol u zadnjem minutu imao bih sansi, ovako samo neko ludilo Suareza...Ne bih jos prihvatala cestitke, kako mi ide ove sezone, uopste me ne bi cudilo da mojih 6 igraca ne uspeju da osvoje 11 poena vise od Suareza. Jednom i Tolaa™ da bude korisna Baksuze, nisam ga jos pobedila!Fenomenalan transfer RvP umesto Teveza, jos sam morala i Kompanija da sutnem za nekog beskorisnog iz Redinga, za fenomenalna 2x2 boda novog kapitena. A i Gera mi je na klupi sa svojih (bar) 7. Na pogadjalici +55.
LeBron Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Jednom i Tolaa™ da bude korisna Nju pustam, pobedio sam nekog indijanca u proslom kolu za pola koša...
Moća Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Vec danas obezbedjenja pobeda protiv Terrible Muriela Vodi 22-19 i ostali su mu Mata, Schneiderlin i Suares a njih trojicu imam i ja i Suares mi je ©, Naravno imam i Galasa, Bejla i Dembu Ba.
Hobbit slayer Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 "To close to call" u meču između mene i Feia... Ostalo nam je obojici po pet igrača Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Pokojni Ruxin Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Ako opet izgubim ovaj put će biti u pitanju to što je Sterling kreten.Da nije uspeo neviđenim naporom da zasere onu nezaserivu kontru 2 na 1 već bih imao upisanu pobedu. :(
Feindouno Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 "To close to call" u meču između mene i Feia... Ostalo nam je obojici po pet igračaSent from my GT-I9300 using Tapatalk 2Cestitam ti pobjedu. Ipak si imao CS i gol sto je za CS i gol bolje od mog tima.
zoki Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Ako opet izgubim ovaj put će biti u pitanju to što je Sterling kreten.Da nije uspeo neviđenim naporom da zasere onu nezaserivu kontru 2 na 1 već bih imao upisanu pobedu. :(Mene ta njegova bravura ostavila u životu pošto je protivniku u ekipi i Sterling i Suarez©... Lalalalaalalalaalana+1
Tolaa Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Prosle nedelje sam izgubila sa 74 poena, ove pobedila sa 29. Hvala Banetu na CS-u. Na pogadjalici +95.
Recommended Posts