Jump to content
IGNORED

Fantasy Premier League 2012/13

Прслин

Recommended Posts

Posted

S obzirom da sam uprkos losim rezultatima na prvom mestu sad kad opet krene serija dobrih ima da gutas prasinu :fantom:Sent from my cigla using Tapatalk

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Feindouno

609

• Moća

404

• nbg4ever

326

• Weenie Pooh

294

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
2a0bxfq.pngПрави мушкарци побеђују у мовемберу. smiley_moustache.gifКул је и овај на петом месту.
Posted

cestitam protivniku na pobjedi.kljuc poraza vidim u tome sto mi je od 5 defanzivaca igrao samo Shawcross a i on je donio fenomenalna 2 poena.

Posted

Meni smorčina od čestitanja, više i ne brojim poraze, 4 ili 5 u nizu... :isuse: Ali ipak, strpljivo čekam početak pobedničke serije... :fantom:

Posted (edited)

Prasline, cestitke, zasluzio si, pogotovo sa onoliko poena na klupi. Ispostovao te je tvoj West Ham, bas su morali da prime gol. <_<Srebro na gubitnickoj listi, 110% je 110% zasluzeno uzeo zlato. :Hail: Ipak, sama zasedam na vrh tabele. :0.6: Drzim 4. i 5. mesto u PPP klasik ligama, a u H2H od pocetka sezone ne mogu da se izvucem iz Championship zone. :isuse:

Edited by Naa
Posted (edited)
Ali ipak, strpljivo čekam početak pobedničke serije... :fantom:
Isplati se čekati... :D Meni se u zadnjih nedelju dana vratio apetit, optimizam, a i mnogo mirnije spavam... Nema više sumornih jutara (jebem ti Australiju i vremenske zone) gde me depresija hvata gledajući poslednje rezultate na fantaziju. :wub: Odigrao sam divlju kartu™ i sa osveženim sastavom čekam Feia u sledećem kolu. Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2 Edited by Hobbit slayer
Posted

JučeSent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Posted

O crko dabogda :isuse:Kako sad da planiram™?

Posted

:D Za sada sam promenio samo četiri igrača... Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Posted

Uini vidi ko je dao gol za Njukasl veceras.

Posted

Čuo sam, čuo, gledam YB na Anfieldu (:isuse:) Jel' ti se piše to za weekend?

Posted

Morrisonu konacno pruzio priliku da se dokaze a on kretencina odigra nikad gori mec :isuse:4 gola su dali a on ni da asistira.

Posted

De Gea leti napolje, nemam nameru vise da gledam u pasulj hoce li ga pjani Skot stavljati medju stative ili ne klupu...Mrs...

Posted

Teski fejlovi sa Bejnsom kapitenom, toliko me vec nervira da cu ga mozda i prodati

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...