Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Fantasy Premier League 2012/13

Featured Replies

Ne svađajte se vas dvoje gore, neki od nas imaju i Bainesa i Baneta. Mogu još po jedan gol da zabiju što se mene tiče :fantom:

• Replies 4k
  • Views 153.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ne svađajte se vas dvoje gore, neki od nas imaju i Bainesa i Baneta. Mogu još po jedan gol da zabiju što se mene tiče :fantom:
ti si Karton Siti?

Ne.

Makar Bertrand nije usao, tako da se Rafael ponistava. A sad da Jaaskelainen, Reid i Nolan uzmu bar jednako poena kao Cazorla.

Kako je krenulo, dobro sam se udao. 11p prednostiSad ostaje da Kazorla i Lambert >>> Dembelea, Vermalena, Dzo Alena i Suareza©

• Author

За победу ми је потребно:1. Да Керол да гол а да Џарвис нема везе са тим.2. Да Ман Јунајтед прими бар један гол од Њукасла3. Да Суарез или Бејл одлепе и одиграју одличну утакмицу (1 гол + 1 асистенција)4. Да Ван Персија ухапсе и одведу у Хаг

Na pogađalici tačni rezultati na City i Chelsea, ali ostale tri promašeno sve što se promašiti moglo :isuse:(Dobro, jedino pobeda WBA pogođena.)Sad mi treba jedan longshot na WHU-Arse*, javilo mi se 2-2 :unsure:*derbi severnog Londona, ako je verovati komentatoru WBA-QPR :D

Edited by Weenie Pooh

Po 10 na Sitiju i CFC, zajebali me kasni golovi na obe. Zato sam promasio Swansea i WBA ali i pogodio X na Uigan... 20 bijednih bodova ukupno i takodje ocekujem X u derbiju™

10 za Siti, razlika na Celsi i VBA, ostalo kita. Takodjer, x u Londonu, ali 1-1

Jel' ima neko Diamea u timu? Ja mislio početkom sezone da ga uzmem, ali reko neću da baksuziram čoveku, rekli su da ima srčanih problema...

• Author
:lolol:

10 za City, razlika na Chelsea sa dzokerom za +30 (i jos +20 za 5. tacan dzoker za redom), +15 za WBA, zakljucan promasen Swansea i -10 Everton.Da nema fantazija, nervirala bih se zbog gola WH-a. Ovako mi to uglavnom znaci -1 za Feijevog Cazorlu. :D

Hajde više furundžije, izbijte taj clean sheet Roninovom Demelu :mad: Poldi, majku mu, zašto te plaćam?!

Da nema fantazija, nervirala bih se zbog gola WH-a. Ovako mi to uglavnom znaci -1 za Feijevog Cazorlu. :D
i odma' zuti za Reida zato sto si bezobrazna

E tako već može :)Sad još po jedan na obe strane, za pogađalicu...

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.