Jump to content
IGNORED

Fantasy Premier League 2012/13

Прслин

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Feindouno

609

• Moća

404

• nbg4ever

326

• Weenie Pooh

294

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
Aj, barem asist za Ivanovica
mrzim te
Posted (edited)

A ni njega nemas? E pa, jbga ondaprobudi se Hazarde, picka ti materina!!!Vigan daje i drugi, Morison asistencija... more, nosite sve svi u bozju mater

Edited by nbg4ever
Posted (edited)

Naravno da ne, imam Ceha i Kola beskorisne.Maloprije Tores pokusava neke vrljave makazice, jedva da i udari loptu koja se odbija od 2 odbrambena igraca do Lamparda... naravno Toresu asist.edit: Hazard al sta vrijedi kad ga ima i Tolaa™

Edited by Feindouno
Posted

Tako je Hazard majmuncino, konacno da uradi nesto.

Posted

Ahaha Swansea mi prima gol od Readinga kuci, pa hocete li dokurca uspeti da sacuvate mrezu protiv bilo koga :isuse:

Posted

Pogrebnjak gol cim sam ga sutnuo :isuse:crkni govno beskorisno

Posted

Reding, jbte! REDING!Ne, ovi nas namerno zajebavaju.

Posted
Reding, jbte! REDING!Ne, ovi nas namerno zajebavaju.
+1
Posted

Капитен Хазард ми за сада обрисао 12 од 20 поена минуса. До'торе, стижем те!

Posted

Ja sam ocekivao da ce Michu danas i konacno prelomiti nas duel, ali kako trenutno stoje stvari (tvoj Hazard i moja WBA odbrana), jos cu na kraju morati da cekam Van Persu da vadi kestenje iz vatre.

Posted

Baines za sada -1 u totalu, ali Ivanović 4.Očekujem da me sutra Begović izvadi, clean sheet + minimum 18 odbrana.

Posted
haha Norwich i Uigan daju gol u istom minutu, pisaj po mojoj odbrani!
mrzim te
Naravno da ne, imam Ceha i Kola beskorisne.Maloprije Tores pokusava neke vrljave makazice, jedva da i udari loptu koja se odbija od 2 odbrambena igraca do Lamparda... naravno Toresu asist.edit: Hazard al sta vrijedi kad ga ima i Tolaa™
Pogrebnjak gol cim sam ga sutnuo :isuse:crkni govno beskorisno
:lolol: Jace je od mene, samo se nadam da nece biti ono "ko se poslednji smeje"...Nakon Jaje, izgleda da je i Felaini izbaksuziran ulaskom u moj tim.
Posted

Ја бих волео свако коло да играм против Феија. Феи, ако будемо и ти и ја на форуму следеће године, је л' могу да направим један на један лигу да се о јаду забавимо?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...