nbg4ever Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 (edited) A ni njega nemas? E pa, jbga ondaprobudi se Hazarde, picka ti materina!!!Vigan daje i drugi, Morison asistencija... more, nosite sve svi u bozju mater Edited October 6, 2012 by nbg4ever
Feindouno Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 (edited) Naravno da ne, imam Ceha i Kola beskorisne.Maloprije Tores pokusava neke vrljave makazice, jedva da i udari loptu koja se odbija od 2 odbrambena igraca do Lamparda... naravno Toresu asist.edit: Hazard al sta vrijedi kad ga ima i Tolaa Edited October 6, 2012 by Feindouno
Aleksandar88 Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 Tako je Hazard majmuncino, konacno da uradi nesto.
Aleksandar88 Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 Ahaha Swansea mi prima gol od Readinga kuci, pa hocete li dokurca uspeti da sacuvate mrezu protiv bilo koga
Feindouno Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 Pogrebnjak gol cim sam ga sutnuo :isuse:crkni govno beskorisno
nbg4ever Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 Reding, jbte! REDING!Ne, ovi nas namerno zajebavaju.
Feindouno Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 Reding, jbte! REDING!Ne, ovi nas namerno zajebavaju.+1
Прслин Posted October 6, 2012 Author Posted October 6, 2012 Капитен Хазард ми за сада обрисао 12 од 20 поена минуса. До'торе, стижем те!
Zoidberg Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 Ja sam ocekivao da ce Michu danas i konacno prelomiti nas duel, ali kako trenutno stoje stvari (tvoj Hazard i moja WBA odbrana), jos cu na kraju morati da cekam Van Persu da vadi kestenje iz vatre.
Weenie Pooh Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 Baines za sada -1 u totalu, ali Ivanović 4.Očekujem da me sutra Begović izvadi, clean sheet + minimum 18 odbrana.
Tolaa Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 haha Norwich i Uigan daju gol u istom minutu, pisaj po mojoj odbrani! mrzim te Naravno da ne, imam Ceha i Kola beskorisne.Maloprije Tores pokusava neke vrljave makazice, jedva da i udari loptu koja se odbija od 2 odbrambena igraca do Lamparda... naravno Toresu asist.edit: Hazard al sta vrijedi kad ga ima i Tolaa™ Pogrebnjak gol cim sam ga sutnuo :isuse:crkni govno beskorisno Jace je od mene, samo se nadam da nece biti ono "ko se poslednji smeje"...Nakon Jaje, izgleda da je i Felaini izbaksuziran ulaskom u moj tim.
Прслин Posted October 6, 2012 Author Posted October 6, 2012 Ја бих волео свако коло да играм против Феија. Феи, ако будемо и ти и ја на форуму следеће године, је л' могу да направим један на један лигу да се о јаду забавимо?
Recommended Posts