189- Posted February 7 Posted February 7 16 minutes ago, Ayatollah said: Ja se ne sećam da sam video situaciju kao ovu na polufinalu između JAR i Nigerije. Nigerija vodi 1-0, povuče kontru u 86. minutu, da drugi gol koji deluje potpuno regularno, sudija ode da gleda VAR (ja sam mislio da gleda da li je bio ofsajd kod poslednjeg dodavanja pre gola), poništi gol Nigerije i sudi penal za JAR zbog faula u 16 u početku kontranapada. Umesto da bude 2-0, bude 1-1. bilo je vec nekoliko puta ova situacija, ali sam zaboravio koje utakmice. 2
levi Posted February 7 Posted February 7 bivalo je mislim u Primeri da posle starta ne svira penal, pusti kontru i u kontri svira očigledan penal na drugoj strani, i onda ga var zove da pogleda onaj prvi strat. i on ide da gleda da li je penal za jedne ili za druge
John Coltrane Posted February 7 Posted February 7 I sad im treba pola sata za čist faul za penal/crveni.
Guuundogan Posted February 7 Posted February 7 (edited) Komentatir na sk1.. koja budaletina majko mila “Nas sautempton” ”nije juzna afrika liverpul” ”spicerojka osimena” Cela situacija oko crvenog… Edited February 7 by Guuundogan 1
Valk Posted February 7 Posted February 7 (edited) A ovaj žuti, lol, ko da slave rođenje potomka penali opet Edited February 7 by Valkyrie
Valk Posted February 7 Posted February 7 (edited) 🇳🇬 ajmo do titule prvaka Afrike Edited February 7 by Valkyrie 1
John Coltrane Posted February 7 Posted February 7 I pljačka se nastavlja, golman ladno ispustio loptu… 1
Eleniko Posted February 11 Posted February 11 2 minutes ago, John Coltrane said: Ajmo orlovi!!! orlovi ili super orlovi
John Coltrane Posted February 11 Posted February 11 1 minute ago, Eleniko said: orlovi ili super orlovi Super, podrazumeva se. 1
Valk Posted February 11 Posted February 11 (edited) Za sad konkretniji 🐘🐘 Lep stadion, publika raspoložena, izmešani navijači Nigerije i Obale. To je za nas nedostižan pojam. Bravo za mene i Nigeriju 🇳🇬💫 Edited February 11 by Valkyrie
Recommended Posts