Weenie Pooh Posted January 30, 2022 Posted January 30, 2022 Samo vi tužakajte, a što Egipat dobija utakmice u produžetku dok ja nisam kod kuće, to nikom ništa. Salah i Trezeguet, kažu. Jel' čemu utakmica?
renne Posted January 30, 2022 Posted January 30, 2022 još i asistencija za trezegea ima da bude mrtav, do maja se neće oporaviti
renne Posted January 30, 2022 Posted January 30, 2022 Just now, Weenie Pooh said: Samo vi tužakajte, a što Egipat dobija utakmice u produžetku dok ja nisam kod kuće, to nikom ništa. Salah i Trezeguet, kažu. Jel' čemu utakmica? prava prvenstvena lepo ti ja rekoh onomad da je egipat među prvim favoritima 1
Weenie Pooh Posted January 30, 2022 Posted January 30, 2022 Sad ću da premotam da vidim makar golove. Salahudin teši Hakimija, sve lepo networking sa budućim saigračima, a ne kao onaj Wijnaldum da im samo bupne pa da ga izoluju u svlačionici.
renne Posted January 30, 2022 Posted January 30, 2022 19 minutes ago, Weenie Pooh said: Sad ću da premotam da vidim makar golove. Salahudin teši Hakimija, sve lepo networking sa budućim saigračima, a ne kao onaj Wijnaldum da im samo bupne pa da ga izoluju u svlačionici. da častiš za borbe za medalju, iako nisi bio pravoveran i verovao
Weenie Pooh Posted January 30, 2022 Posted January 30, 2022 U pravovernost me ne diraj, kako da favorizujem Egipat protiv ovoliko afričke braće po veri? Po čemu su Egipćani ispravniji™ od Marokanaca, šta kao Fatimidi uber alles?
Weenie Pooh Posted January 30, 2022 Posted January 30, 2022 Kako nemaju sreće Ekvatorijalni Gvinejanci jbt, bizarno glup gol primaju za 2-1.
Weenie Pooh Posted January 30, 2022 Posted January 30, 2022 Kamerun-Egipat Senegal-Burkina Faso Namešta se Salah vs. Mane finale, posle recite da čitav AFCON nije jedna velika zavera protiv LFC
Weenie Pooh Posted February 2, 2022 Posted February 2, 2022 Glupog li penala za Senegal, Kouyate u skoku ubio golmana i bio nagrađen. Slučajan sudar, realno, obojica išla na loptu... VAR ispravio?
renne Posted February 2, 2022 Posted February 2, 2022 2 minutes ago, Weenie Pooh said: Glupog li penala za Senegal, Kouyate u skoku ubio golmana i bio nagrađen. Slučajan sudar, realno, obojica išla na loptu... VAR ispravio? još ovi idioti stave na sk4 prenos
levi Posted February 2, 2022 Posted February 2, 2022 zapeo čovek da im da penal. i opet će var da okrene 1
Weenie Pooh Posted February 2, 2022 Posted February 2, 2022 Ima vremena, sviraće još jedan do kraja. Ovde Burkinac ne znam da li je mogao više da sakrije ruku uz telo, jedino u šorc da je gurne...
levi Posted February 2, 2022 Posted February 2, 2022 za pohvalu što sudija nije sujetan i što je promenio dve svoje odluke, ne bi to svako uradio. ali zabrinjava tendencija da prvo svira penal za Senegal pa onda postavlja pitanja
Recommended Posts