Jump to content
IGNORED

Serie A 2012/2013

crtamOrasi

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• crtamOrasi

285

• gervasius twinkleminkleson

214

• MiddleClass

110

• MILF HUNTER

104

Ali opet ova Romina psiha u kojoj dozovljava mrtvom Interu da se trgne, umesto na 3:1 da se ispisa po njima i onom Handanovicu koji je branio kao lud.

Kad je Andreazzoli izvadio Lamelu i Destra (ne znam zasto njega, logicnije je bilo Tottija) videlo se da nista nece biti od obljube. Nema veze, imali smo 1 momentum™, bili su spremni za upropastavanje, ali realno, da mi je neko ponudio i remi pre utakmice prihvatio bih sve ljubeci penist ruku ponudjaca. Tako da je i ovo super rezultat.Handanovic je car. Drago mi je sto ovoliko dobro brani.edit: sad gledao golove, ovaj prvi je totalno Zemanov gol, da se ne ponavljam, ali dat je upravo onako kako je zahtevao da se igra. Oduzeta lopta - odmah vertikalni pas De Rossija - Lamela ulazi u sredinu - ponovo vertikalni pas - egzekucija Destra. Najprostije moguce, a totalno ucinkovito. Da je on sinoc bio na klupi Inter bi prosao kao u onoj utakmici finala kupa pre nekoliko godina. Nedostaje mi ludak :(

Edited by crtamOrasi

Ako bude Zeman to ce biti voz :DOzbiljno, mislim da nema sanse da se to desi. Zeman je veliki deo karijere posvetio pljuvanju klubova sa severa, tesko da ce Moratti skociti tako sebi u usta. Plus sto ovaj sastav Intera ni malo ne lici na ekipu koju bi ZZ mogao da transformise u nesto valjano. Ok je izbor ukoliko je ekipa sastavljena pretezno od mladih igraca, sa vecim ofanzivnim nego defanzivnim potencijalom, a Inter ni malo ne lici na nesto slicno. Novinarske budalastine, smeo bih da se kladim da ce Zeman preuzeti od leta ponovo Pescaru.

Ma rubentus je pljuvan ponajvise, pre svega zbog dopingovanja, ali ni Milan ni Inter nisu mazeni. Naravno da ne moze da se poredi, kod ovih se zadrzao samo na sudjenju -_-

^^Oce, oce...* <_<U slucaju pobede pocinjem neosnovano da se lozim na cl. I Torino bi mogao da pomogne danas. Rube oce.* glasom 70-o godisnjeg matorca.

Edited by crtamOrasi