crtamOrasi Posted April 17, 2013 Author Share Posted April 17, 2013 Alvarez pisa po Marquinhu. Link to comment
MILF HUNTER Posted April 17, 2013 Share Posted April 17, 2013 ?fali jos jedan za ovu drugu odbranu handare. Link to comment
crtamOrasi Posted April 17, 2013 Author Share Posted April 17, 2013 Jepse, gledam preko sopcasta pa mi kasni strim nekoliko minuta u odnosu na obicne, pomislih da je neko uvaljao neku golcinu. Trnim 5 minuta da vidim na koju ce stranu :DOdlican Handanovic, odlican. Prvo presekao ono jos u 2-3 minutu, pa onda ove odbrane.Jedina nada mi je da ce Totti dati gas u drugom, posto niko drugi ne moze. Jesus je pojeo Lamelu. Link to comment
aram Posted April 17, 2013 Share Posted April 17, 2013 totti ce dumre ako da gas, jedina nada nam je neki slobodnjak Link to comment
crtamOrasi Posted April 17, 2013 Author Share Posted April 17, 2013 Totti racionalno koristi snagu, sem jednog sprinta kad je trcao za Alvarezom malo se je potrosio. Obicno je on taj koji povuce kad nema ko drugi.Da je igrao Balzaretti mesto ovog jos bi bilo 0-0. Apsolutno ne razumem odluku, no dobro. Link to comment
MILF HUNTER Posted April 17, 2013 Share Posted April 17, 2013 kretanje i polozaj kuzmanovica kod gola Link to comment
crtamOrasi Posted April 17, 2013 Author Share Posted April 17, 2013 Pravi zemanovski gol Link to comment
crtamOrasi Posted April 17, 2013 Author Share Posted April 17, 2013 Kakav raspad Intera. Link to comment
crtamOrasi Posted April 17, 2013 Author Share Posted April 17, 2013 Nije mi jasno sta se desilo. Stali su sa igrom i pre naseg prvog gola. Kuzmanovic je mozda i najgori ovde. Link to comment
MILF HUNTER Posted April 17, 2013 Share Posted April 17, 2013 (edited) kuzmanovica mogu da uvale jedino na kilo u neku mesaru. takav nivo beskorisnosti odavno nisam video :dry:edit:ovo sto seloto igra u interu mogu i ja da odigram. i to mnogo bolje. Edited April 17, 2013 by MILF HUNTER Link to comment
crtamOrasi Posted April 17, 2013 Author Share Posted April 17, 2013 Ovo sto je Inter :odigrao: posle gola je jebena sramota. Verovatno najgoih 60 minuta koje je neko odigrao protiv nas ove sezone, a gledao sam sve utakmice.Kuzmanovic je bedan, ali bedan, u najboljem slucaju alibi pasovi unazad. Sa druge strane, od ovog Kovacica ce biti nesto. Link to comment
crtamOrasi Posted April 17, 2013 Author Share Posted April 17, 2013 Middleeeeeeee!!! 3-1-0 ove sezone ^_^ Link to comment
Recommended Posts