Jump to content
IGNORED

Serie A 2012/2013

crtamOrasi

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• crtamOrasi

285

• gervasius twinkleminkleson

214

• MiddleClass

110

• MILF HUNTER

104

Jepse, gledam preko sopcasta pa mi kasni strim nekoliko minuta u odnosu na obicne, pomislih da je neko uvaljao neku golcinu. Trnim 5 minuta da vidim na koju ce stranu :DOdlican Handanovic, odlican. Prvo presekao ono jos u 2-3 minutu, pa onda ove odbrane.Jedina nada mi je da ce Totti dati gas u drugom, posto niko drugi ne moze. Jesus je pojeo Lamelu.

Totti racionalno koristi snagu, sem jednog sprinta kad je trcao za Alvarezom malo se je potrosio. Obicno je on taj koji povuce kad nema ko drugi.Da je igrao Balzaretti mesto ovog jos bi bilo 0-0. Apsolutno ne razumem odluku, no dobro.

kuzmanovica mogu da uvale jedino na kilo u neku mesaru. takav nivo beskorisnosti odavno nisam video :dry:edit:ovo sto seloto igra u interu mogu i ja da odigram. i to mnogo bolje.

Edited by MILF HUNTER

Ovo sto je Inter :odigrao: posle gola je jebena sramota. Verovatno najgoih 60 minuta koje je neko odigrao protiv nas ove sezone, a gledao sam sve utakmice.Kuzmanovic je bedan, ali bedan, u najboljem slucaju alibi pasovi unazad. Sa druge strane, od ovog Kovacica ce biti nesto.