mlatko Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 to mu ide u prilog, nema šta on da nastupa, nije pozer nit (nema razlog da bude) umišljeniktu i tamo nek baci kosku novinarima da se smire (vidi "zaboravljena" taktika u Škotskoj)
EmptyClip Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 Moћо за Тадића је Пижон реко да тај ни сам не зна коју позицију игра, па кад реши добиће позив у репстацију.
gervasius twinkleminkleson Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 (edited) Cagliari - Roma registrovana 3:0 za Romu. Prva pobjeda Rome u gostima protiv Cagliarija od '95 :D Edited September 24, 2012 by gervasius twinkleminkleson
EmptyClip Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 Ne to je receno za Kacara.Е јес. Е онда овог никад није ни споменуо чини ми се.
Moća Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 Ma jeste reko nesto i za njega al sad ne mog se setim sta.
mlatko Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 Tadić: “Niko me nije ni gledao”Izvor: B92, Večernje novosti Zatvorite ovde celokupan tekst članka fcgroningen.nl “Kad god je izlazio spisak reprezentacije, a ja nisam bio na njemu, uvek sam razmišljao da je problem u meni. Da ne igram dovoljno dobro, da ne postižem dovoljno golova i asistencija. Tako razmišljam oduvek, ne umem drugačije”, naglasio je Tadić.Kako prenose “Novosti”, Tadić izgleda da nikad nije bio ni u najdaljim planovima selektora Petrovića, iako je Pižon rekao da bi trebalo da baš Sulejmani i Tadić budu okosnice reprezentacije za naredne kvalifikacije.
Zli Gli Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 Moze ovde:http://www.youtube.com/watch?v=SsZFRp3NamsMajstorcina
Cash Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 Fiorentina dosta bolja za sad. Jovetic imao precku pa odma zatim se je Ljajic nasao sam pred Bufonom i masi.
Psihodelija Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 kakav je smrad traljavento. navlaci za juventus i kod najsitnijih odluka, tipa faul na centru, aut...
Cash Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 Jos je dao zuti Ljajicu za simuliranje a Chelini ga oborio samo tako.
kralj Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 Fiorentina bila bolja za rutinsku pobedu. Juve se opasno izvlaci na pocetku sezone.
gervasius twinkleminkleson Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 Fuck, moglo se ovo dobit. Dobra Fiorentina, bolja od Juventusa. Svi odigrali odlicno. Nevjerovatno mi je kako ekipa izgleda kao da dugo vec igra zajedno, a skupili se prije 3 mjeseca. Odlican posao je napravio Montella. Dobra tekma, mada nije bilo puno slobodnog prostora [tipicna 3-5-2 vs 3-5-2 sitovacija]
gervasius twinkleminkleson Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 U svim utakmicama do sad [ukljucujuci i ovu nocas] veoma dobar. Samo mu je jednom Giovinco pobjegao.Mada je Roncaglia izdominirao u odbrani, odlican igrac.
Recommended Posts