crtamOrasi Posted September 1, 2012 Author Posted September 1, 2012 Cirkus. Obostrano povlacenje, stoper pada i pustaju jedan drugog, Pazzini nastavlja dva koraka i pada sam od sebe i sudija pokazuje na krec -_-Ja ne znam kad ce ovi ljudi da se opamete. Apsolutno katastrofalno sudjenje, greske na skoro svakoj utakmici
gervasius twinkleminkleson Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Prije je bio faul Pazzinija nego penal. Oh well...
Mr.Mxyzptlk Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 ovo tako lici na milan. pazzini je pravi za njih
gervasius twinkleminkleson Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Pazzo het trik :Hail:Bash mi drago zbog njega, ne toliko zbog Milana...Prilicno su srece imali. Nevjerovatno koliko malo kreativnosti ima u ovom timu. Josh se i Montolivo povrijedio.
gervasius twinkleminkleson Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Dakle, penal za Juve i crveni Brkicu. What else is new...
Jozef K. Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Video sam kao info, ali ne znam da li je opravdano. Ne stižem od Bajerna i MuFCa da prebacim.
gervasius twinkleminkleson Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Nisam ni ja vidjeo do maloprije :DIpak opravdan penal i crveni, bio je zadnji covjek odbrane. Tja.
MILF HUNTER Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 i u udinama se nista ne prepusta slucaju. crveni za brkica i penal za juve.
Feindouno Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Ko ne namjesta u Italiji?Samo forumski ljubimci Inter i Fiorentina pretpostavljam?
gervasius twinkleminkleson Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Ko ne namjesta u Italiji?Samo forumski ljubimci™ Inter i Fiorentina pretpostavljam??
kralj Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Roma danas dobija... Sve drugo bi bilo prvoklasno iznenadjenje.
Feindouno Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 ?Mrzi me sad da kopam po topicu, sjecam se da je podmetnuta slika priznatog gola kao nepriznat gol protiv Juvea, zatim danas kukanje zbog opravdanog penala i crvenog itd...
MocaVukotic Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 kakve to ima veze sa interom i firenzom?
MiddleClass Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Sta igra ovaj Pereira u Interu? Veznog? Zar nije bek lijevi?
Recommended Posts