September 1, 201212 yr Author Cirkus. Obostrano povlacenje, stoper pada i pustaju jedan drugog, Pazzini nastavlja dva koraka i pada sam od sebe i sudija pokazuje na krec -_-Ja ne znam kad ce ovi ljudi da se opamete. Apsolutno katastrofalno sudjenje, greske na skoro svakoj utakmici
September 1, 201212 yr Pazzo het trik :Hail:Bash mi drago zbog njega, ne toliko zbog Milana...Prilicno su srece imali. Nevjerovatno koliko malo kreativnosti ima u ovom timu. Josh se i Montolivo povrijedio.
September 2, 201212 yr Video sam kao info, ali ne znam da li je opravdano. Ne stižem od Bajerna i MuFCa da prebacim.
September 2, 201212 yr Nisam ni ja vidjeo do maloprije :DIpak opravdan penal i crveni, bio je zadnji covjek odbrane. Tja.
September 2, 201212 yr Ko ne namjesta u Italiji?Samo forumski ljubimci Inter i Fiorentina pretpostavljam?
September 2, 201212 yr Ko ne namjesta u Italiji?Samo forumski ljubimci™ Inter i Fiorentina pretpostavljam??
September 2, 201212 yr ?Mrzi me sad da kopam po topicu, sjecam se da je podmetnuta slika priznatog gola kao nepriznat gol protiv Juvea, zatim danas kukanje zbog opravdanog penala i crvenog itd...