Timmy Posted November 7, 2018 Posted November 7, 2018 (edited) Da, naravno. Oni su brzi, nema čekanja, a nisu skupi. Isao sam par puta i kod privatnika, ima ih mnogo u kraju tu oko svih bolnica. Al ovako mi nije tesko. Svakako idem kod lekara opste prakse za uput za terapiju, pa mi onda da uput i za laboratoriju. A dom zdravlja mi je na 10m od instituta u koji nosim rezultate, pa u principu nemam nikad cimanja. Osim sad za ovu promenu, al to cu sledeci put dan ranije. Edit. U principu mi je drago kad sta god mogu uzmem od drzave, kad joj vec svaki mesec placam velike svote za to osuguranje. Edited November 7, 2018 by Timmy
Timmy Posted November 7, 2018 Posted November 7, 2018 Da, osim kad se vadi bris iz muskog organa. Onda obavezno kod privatnika.
zorglub Posted November 8, 2018 Posted November 8, 2018 On 17.4.2018. at 12:06, InvisibleLight said: za ljubitelje eksera i drugih metalnih pomagala izmisljena ribica za nedostatak Fe, testirana na kambodzijcima Šta bre? Čekaj, ribica je kao čisto Fe?
slepa živana Posted November 8, 2018 Posted November 8, 2018 46 minutes ago, zorglub said: Šta bre? Čekaj, ribica je kao čisto Fe? klin čorba kako to može?
InvisibleLight Posted November 25, 2018 Posted November 25, 2018 kako da uzmem kapi vigantola? dirktno iz kasicice il moze rastvoreno u vodi?
InvisibleLight Posted November 25, 2018 Posted November 25, 2018 ok, logicno cekala ko debil da neko napise, pa da popijem sad cu obaviti, uzdravlje :praljak:
ToniAdams Posted November 25, 2018 Posted November 25, 2018 mozda ti lakse da doziras u casu sa vodom.
InvisibleLight Posted November 25, 2018 Posted November 25, 2018 ok je iz kasicice, nisam znala jel okus podnosljiv pa bi bilo bolje u vodi, medjutim bezukusno je
El Guapo Posted January 18, 2019 Posted January 18, 2019 I ja sam kupio Vigantol, kažu dobro je kad nema sunca.Nisam vadio krv i nemam pojma koliko da uzmem po 1 kap ujutru i uveče ili više?Послато са LEX820 уз помоћ Тапатока
InvisibleLight Posted January 18, 2019 Posted January 18, 2019 najbolje je uraditi test, 1400 dinara je, pa spram toga doktor kaze. al mislim da je u nasim, najcescim slucajevima (zimski meseci- osnovana sumnja da si zato u deficitu) ustaljeno uzimati 3 kapi/1500jedinica na dan, moze i 20 kapi jedan dan sedmicno.
El Guapo Posted January 18, 2019 Posted January 18, 2019 Hvala, najverovatnije ću uzimati 1 nedeljno.Negde sam pročitao da treba paralelno uzimati i magnezijum i valjda K2, da se kalcijum ne bi nagomilavao, planiram da napravim vodeni rastvor magnezijuma i prskam po koži.Послато са LEX820 уз помоћ Тапатока
InvisibleLight Posted January 18, 2019 Posted January 18, 2019 imas magnezijum hlorida po apotekama vec napravljenog u prskalicama za male pare
Recommended Posts