InvisibleLight Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 (edited) 4-1? :o jel ana bila ofanzivna a rezultat odraz neiznudjenih greski? (tipicno) nisam gledala, ajd sad ana!bome, azarenka diktira i 'pita se' <_< mrka kapa Edited July 2, 2012 by InvisibleLight
Garnirung Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 (edited) Ana ovde ne može ni da ostane u reliju duže od 2-3 udarca.Ovo će brzo da se završi.Leti Anino perje :D Edited July 2, 2012 by Garnirung
Garnirung Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Vika ju je otandrljala rutinski. On the plus side, eto ranije i ove dvojice
keitel Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Britanci ni ovog puta nisu ništa prepustili slučaju pa su Delpa i Ferera stavili na teren iza Mareja, zlu ne trebalo.
Yoda Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Britanci ni ovog puta nisu ništa prepustili slučaju pa su Delpa i Ferera stavili na teren iza Mareja, zlu ne trebalo. :D Novak zasad sasvim dobar.
Feindouno Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Samo da pozdravim Aninu dominaciju :Hail:Nadam se da je bila uzbudjena.
bergasa19 Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Surovo je dobar Novak.Izgubljeni set mu necu oprostiti <_<
Jean-Luc Picard Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Da ne izbaksuziram, ali deluje mi kao da je JO jedini koji može kakvu takvu opasnost da predstavlja.
Garnirung Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Po onome što su dosad odigrali, a da sam iole gledao, to bi i trebalo da bude neko finale (eventualno Marej). Al ajd, prvo Gaske/Majer, pa Fed, pa će vidimo Po prognozi i sutra će da bude kiše.
Jean-Luc Picard Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 Gledao sam malo prognozu za London :). Uz malo sreće možda uspeju do olimpijade da završe
Time Crisis Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 Ferer uništio Del Potra, opet. :) Gaske ispao, znači Majer. U drugom delu skoro sigurno Ferer-Marej i Tsonga-Kohli :)
Arkadija Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 (edited) Niko ne prati kako Novak lagano uništava Florijana Majera.Pošla sam sa posla kada je u prvom setu postojala blaga mogućnost da Majer pruži jači otpor, i tada je bilo 4:4. Međutim, kad sam stigla kući Novak je već dobio drugi set sa 6:1Sada u trećem setu, Majer opet uspeva da vrati poneku lopticu, čak je osvojio i 2 gema, ali mislim da je pobednik već poznat. Edited July 4, 2012 by Arkadija
Recommended Posts