Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Sloboda volje

Featured Replies

Kakvu reklamu?
Cuo si barem za vic? U slucaju da nisi, ovako ide: Kamion koji prevozi keks zgazi dete na ulici, a posle toga ide ono: 'Plazma, ne pusta te da odrastes'. Zameni kamion sa moderatorom, sebe sa detetom, a odrastanje sa trolovanjem, i dobices resenje ove situacije.
  • Replies 658
  • Views 56.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Cuo si barem za vic? U slucaju da nisi, ovako ide: Kamion koji prevozi keks zgazi dete na ulici, a posle toga ide ono: 'Plazma, ne pusta te da odrastes'. Zameni kamion sa moderatorom, sebe sa detetom, a odrastanje sa trolovanjem, i dobices resenje ove situacije.
Zašto misliš da je smešno kada kamion zgazi dete?

Moderator zgazi Symea i kaze : Trolovanje, ne pusta da odrastes :ziga:

Jolanda, ako si spremna za jedan umetnicki zivot u dvoje, dodji. Sve ti je oprosteno.

@Syme, pronalazak stvari koje ne postoje u postu koji si citirao govori da imas veoma cudne razloge za smejanje. U najmanju ruku.@bergassa, OK, ti si dokazao da si funkcionalno nepismen. Next, please.

Jolanda, ako si spremna za jedan umetnicki zivot u dvoje, dodji. Sve ti je oprosteno.

bergasa, mislim da moderator prevozi keks.

@Syme, pronalazak stvari koje ne postoje u postu koji si citirao govori da imas veoma cudne razloge za smejanje. U najmanju ruku.
Kako znaš da ne postoje?
bergasa, mislim da moderator prevozi keks.
Kako se zove to sto prevozi keks?
@bergassa, OK, ti si dokazao da si funkcionalno nepismen. Next, please.
Objasni mi gde gresim.

@Syme, teret dokazivanja je na onome ko tvrdi nesto, u ovom slucaju na tebi. Ali zasto ja ovo tebi pricam, tebi je ocigledno potrebnija dadilja. Ako mi bude bio potreban novac, a tvoja mama hoce da plati da te cuvam, onda se mozda i vidimo.

.

Edited by jolanda.kirschner

paralela
yeah, ima smisla. Solipsizam, liseni istorije, oslonjeni na osjetila i logiku.Jos kada bi ukapirao da smo svi solipsisti samo sto neki veruju da to nisu, gde bi nam bio forumski kraj.

Hehe, bilo je pitanje dana kada ce i Simetu dopizdeti da objasnjava jolandi elementarne principe logike. Ali dobro, dugo je izdrzao, svaka cast :)

Jolanda je jedna slatka Lolita.Hvala joj za ovaj performans :fantom: