August 25, 201212 yr Kakvu reklamu?Cuo si barem za vic? U slucaju da nisi, ovako ide: Kamion koji prevozi keks zgazi dete na ulici, a posle toga ide ono: 'Plazma, ne pusta te da odrastes'. Zameni kamion sa moderatorom, sebe sa detetom, a odrastanje sa trolovanjem, i dobices resenje ove situacije.
August 25, 201212 yr Cuo si barem za vic? U slucaju da nisi, ovako ide: Kamion koji prevozi keks zgazi dete na ulici, a posle toga ide ono: 'Plazma, ne pusta te da odrastes'. Zameni kamion sa moderatorom, sebe sa detetom, a odrastanje sa trolovanjem, i dobices resenje ove situacije.Zašto misliš da je smešno kada kamion zgazi dete?
August 25, 201212 yr Jolanda, ako si spremna za jedan umetnicki zivot u dvoje, dodji. Sve ti je oprosteno.
August 25, 201212 yr @Syme, pronalazak stvari koje ne postoje u postu koji si citirao govori da imas veoma cudne razloge za smejanje. U najmanju ruku.@bergassa, OK, ti si dokazao da si funkcionalno nepismen. Next, please.
August 25, 201212 yr Jolanda, ako si spremna za jedan umetnicki zivot u dvoje, dodji. Sve ti je oprosteno.
August 25, 201212 yr @Syme, pronalazak stvari koje ne postoje u postu koji si citirao govori da imas veoma cudne razloge za smejanje. U najmanju ruku.Kako znaš da ne postoje?
August 25, 201212 yr @bergassa, OK, ti si dokazao da si funkcionalno nepismen. Next, please.Objasni mi gde gresim.
August 25, 201212 yr @Syme, teret dokazivanja je na onome ko tvrdi nesto, u ovom slucaju na tebi. Ali zasto ja ovo tebi pricam, tebi je ocigledno potrebnija dadilja. Ako mi bude bio potreban novac, a tvoja mama hoce da plati da te cuvam, onda se mozda i vidimo.
August 25, 201212 yr paralelayeah, ima smisla. Solipsizam, liseni istorije, oslonjeni na osjetila i logiku.Jos kada bi ukapirao da smo svi solipsisti samo sto neki veruju da to nisu, gde bi nam bio forumski kraj.
August 25, 201212 yr Hehe, bilo je pitanje dana kada ce i Simetu dopizdeti da objasnjava jolandi elementarne principe logike. Ali dobro, dugo je izdrzao, svaka cast :)