jolanda.kirschner Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 Kakvu reklamu?Cuo si barem za vic? U slucaju da nisi, ovako ide: Kamion koji prevozi keks zgazi dete na ulici, a posle toga ide ono: 'Plazma, ne pusta te da odrastes'. Zameni kamion sa moderatorom, sebe sa detetom, a odrastanje sa trolovanjem, i dobices resenje ove situacije.
Turnbull Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 Cuo si barem za vic? U slucaju da nisi, ovako ide: Kamion koji prevozi keks zgazi dete na ulici, a posle toga ide ono: 'Plazma, ne pusta te da odrastes'. Zameni kamion sa moderatorom, sebe sa detetom, a odrastanje sa trolovanjem, i dobices resenje ove situacije.Zašto misliš da je smešno kada kamion zgazi dete?
bergasa19 Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 Moderator zgazi Symea i kaze : Trolovanje, ne pusta da odrastes :ziga:
Caligula Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 Jolanda, ako si spremna za jedan umetnicki zivot u dvoje, dodji. Sve ti je oprosteno.
jolanda.kirschner Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 @Syme, pronalazak stvari koje ne postoje u postu koji si citirao govori da imas veoma cudne razloge za smejanje. U najmanju ruku.@bergassa, OK, ti si dokazao da si funkcionalno nepismen. Next, please.
Turnbull Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 Jolanda, ako si spremna za jedan umetnicki zivot u dvoje, dodji. Sve ti je oprosteno.
Turnbull Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 @Syme, pronalazak stvari koje ne postoje u postu koji si citirao govori da imas veoma cudne razloge za smejanje. U najmanju ruku.Kako znaš da ne postoje?
bergasa19 Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 bergasa, mislim da moderator prevozi keks.Kako se zove to sto prevozi keks?
bergasa19 Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 @bergassa, OK, ti si dokazao da si funkcionalno nepismen. Next, please.Objasni mi gde gresim.
jolanda.kirschner Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 @Syme, teret dokazivanja je na onome ko tvrdi nesto, u ovom slucaju na tebi. Ali zasto ja ovo tebi pricam, tebi je ocigledno potrebnija dadilja. Ako mi bude bio potreban novac, a tvoja mama hoce da plati da te cuvam, onda se mozda i vidimo.
jolanda.kirschner Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 (edited) . Edited August 25, 2012 by jolanda.kirschner
Caligula Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 paralelayeah, ima smisla. Solipsizam, liseni istorije, oslonjeni na osjetila i logiku.Jos kada bi ukapirao da smo svi solipsisti samo sto neki veruju da to nisu, gde bi nam bio forumski kraj.
sailorman Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 Hehe, bilo je pitanje dana kada ce i Simetu dopizdeti da objasnjava jolandi elementarne principe logike. Ali dobro, dugo je izdrzao, svaka cast :)
svashtabezneshto Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 Jolanda je jedna slatka Lolita.Hvala joj za ovaj performans
Recommended Posts