June 25, 201212 yr 0:25http://www.youtube.com/watch?v=qVZlWlyKwbg Edited June 25, 201212 yr by garoviks
June 25, 201212 yr Upravo je u okviru Dnevnika emitovan prilog o tome kako je u GB pretplata za BBC £150, i kako najveći broj građana plaća, ne samo zato što bi bili kažnjeni, već zato što to žele. Pa kako su božemoj javni servis-televizije neophodne jer teško nama ako bude bilo samo komercijalnih kanala...Potpuno spontano i potpuno nevezano sa trenutnom vikom (započeo Kurir, preuzeli drugi) na pretplatu.Bljuv2 Lepo. Nakon stotinak odgledanih dokumentaraca/edukativnih emisija, i ja sam poželela da plaćam pretplatu BBC-ju.
June 26, 201212 yr Lepo. Nakon stotinak odgledanih dokumentaraca/edukativnih emisija, i ja sam poželela da plaćam pretplatu BBC-ju.Ali, da se zna koja je najomiljenija: http://www.youtube.com/watch?v=enwSyQo8d7k
June 26, 201212 yr I ja plaćam 200€ državnu televiziju godišnje, pa što ne bi i vi.Ti placanjem sebe obezbedjujes od Tv uticaja Zike sarenice, Radasina, pekmezavog Bosiljcica u svim ulogama..kao i od toga da ti Aca metros komentarise tekme. Nama, odnosno meni, je vec svejedno.
June 26, 201212 yr Plašim se da time plaćam samo posedovanje TV i radio prijemnika.BTW, u prehodnom postu sam zaboravio smajli.
June 26, 201212 yr Malagurski je rekao da se nada da će posle bioskopskog film biti prikazan i na televizijama, a pre svega na javnom servisu.
June 26, 201212 yr Plašim se da time plaćam samo posedovanje TV i radio prijemnika.A šta bi trebalo da plaćamo mi koji ne posedujemo prijemnike?
June 27, 201212 yr U zemlji gde se raspada budzet navaljivati tv pretplatu na budzet je opasna bolest.
June 27, 201212 yr U zemlji gde se raspada budzet navaljivati tv pretplatu na budzet je opasna bolest.Slažem se, zato mislim da ako RTS ne može da se sam snađe za održavanje, treba ga ukinuti. Kome treba još jedna dosadna televizija u 21. veku.
June 29, 201212 yr RTS počinje da snima seriju Ravna Gora, i to bi bilo to što se mene tiče. Molim vas, kako ne plaćati TV pretplatu nacoškom ološu, ako neko može da me uputi?
June 29, 201212 yr RTS počinje da snima seriju Ravna Gora, i to bi bilo to što se mene tiče. +1Što sam platio, platio sam.
June 29, 201212 yr RTS počinje da snima seriju Ravna Gora, i to bi bilo to što se mene tiče. Molim vas, kako ne plaćati TV pretplatu nacoškom ološu, ako neko može da me uputi?jednostavno.odes i ne platis.
June 29, 201212 yr ama kako se to radi? oduzmes od zbirnog racuna za struju, ili kako? do sada sam placao iz ciste komocije (mrzelo me da se akam), ali ne zelim bas da finansiram ep o koljacima i kvislinzima. Edited June 29, 201212 yr by Marko M. Dabovic