Aće Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 (edited) 0:25http://www.youtube.com/watch?v=qVZlWlyKwbg Edited June 25, 2012 by garoviks
kiwi Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 Upravo je u okviru Dnevnika emitovan prilog o tome kako je u GB pretplata za BBC £150, i kako najveći broj građana plaća, ne samo zato što bi bili kažnjeni, već zato što to žele. Pa kako su božemoj javni servis-televizije neophodne jer teško nama ako bude bilo samo komercijalnih kanala...Potpuno spontano i potpuno nevezano sa trenutnom vikom (započeo Kurir, preuzeli drugi) na pretplatu.Bljuv2 Lepo. Nakon stotinak odgledanih dokumentaraca/edukativnih emisija, i ja sam poželela da plaćam pretplatu BBC-ju.
Šumejker-Levi 9 Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 Lepo. Nakon stotinak odgledanih dokumentaraca/edukativnih emisija, i ja sam poželela da plaćam pretplatu BBC-ju.Ali, da se zna koja je najomiljenija: http://www.youtube.com/watch?v=enwSyQo8d7k
Razzmatazz Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 I ja plaćam 200€ državnu televiziju godišnje, pa što ne bi i vi.
SNARC Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 I ja plaćam 200€ državnu televiziju godišnje, pa što ne bi i vi.Ti placanjem sebe obezbedjujes od Tv uticaja Zike sarenice, Radasina, pekmezavog Bosiljcica u svim ulogama..kao i od toga da ti Aca metros komentarise tekme. Nama, odnosno meni, je vec svejedno.
Razzmatazz Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 Plašim se da time plaćam samo posedovanje TV i radio prijemnika.BTW, u prehodnom postu sam zaboravio smajli.
Kelt Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 Malagurski je rekao da se nada da će posle bioskopskog film biti prikazan i na televizijama, a pre svega na javnom servisu.
JozoMujica Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 Plašim se da time plaćam samo posedovanje TV i radio prijemnika.A šta bi trebalo da plaćamo mi koji ne posedujemo prijemnike?
fonTelefon Posted June 27, 2012 Posted June 27, 2012 U zemlji gde se raspada budzet navaljivati tv pretplatu na budzet je opasna bolest.
JozoMujica Posted June 27, 2012 Posted June 27, 2012 U zemlji gde se raspada budzet navaljivati tv pretplatu na budzet je opasna bolest.Slažem se, zato mislim da ako RTS ne može da se sam snađe za održavanje, treba ga ukinuti. Kome treba još jedna dosadna televizija u 21. veku.
Filipenko Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 RTS počinje da snima seriju Ravna Gora, i to bi bilo to što se mene tiče. Molim vas, kako ne plaćati TV pretplatu nacoškom ološu, ako neko može da me uputi?
JozoMujica Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 RTS počinje da snima seriju Ravna Gora, i to bi bilo to što se mene tiče. +1Što sam platio, platio sam.
hattori Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 RTS počinje da snima seriju Ravna Gora, i to bi bilo to što se mene tiče. Molim vas, kako ne plaćati TV pretplatu nacoškom ološu, ako neko može da me uputi?jednostavno.odes i ne platis.
Аврам Гојић Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 (edited) ama kako se to radi? oduzmes od zbirnog racuna za struju, ili kako? do sada sam placao iz ciste komocije (mrzelo me da se akam), ali ne zelim bas da finansiram ep o koljacima i kvislinzima. Edited June 29, 2012 by Marko M. Dabovic
Dr Arslanagić Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 vidis na racunu koliko je samo struja i to upises na uplatnicu.
Recommended Posts