Jump to content
IGNORED

Tour de France 2012

malkin

Pobednik TdF 2012  

33 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

ma naravno, nikakav problem.Nisam bio siguran koliko ljudi će da igra, ali s obzirom na broj splitovanje je pametno.Vive le Tour!

• Replies 612
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• malkin

191

• gervasius twinkleminkleson

103

• freakns

47

• Garnirung

36

Posted

malkin, ubaci i svoju prognozu na novom topiku radi potpune korektnosti. kako mi se cini ona je u sklopu duzeg posta pa je ticer nije prebacio.izvinjavam se ako nesto pogresno vidim.

Posted
vive!Evo ga boasson-hagen...
bos prvi za sada...
Posted
malkin, ubaci i svoju prognozu na novom topiku radi potpune korektnosti. kako mi se cini ona je u sklopu duzeg posta pa je ticer nije prebacio.izvinjavam se ako nesto pogresno vidim.
ubacio, hvala!
Posted
bos prvi za sada...
Dobru formu donos na Tur, izgleda: etapa na Dofine, nacionalni prvak... biće važan deo ekipe a ne bi me čudilo da zabode i neku etapu.
Posted

Jel to Samu na avataru?

Posted (edited)
Jel to Samu na avataru?
jašta :)edit: cenim da ćeš ti Dijamantija da zameniš Ajkulom uskoro :D Edited by malkin
Posted

Cool. Ja razmisljam da li da izbaksuziram njega ili Nibalija, nakon sto izbaksuziram Italijane na EP :DIs it me ili Wiggins djeluje malo arogantno? A Cav mrsavije nego ikad?

Posted
Cool. Ja razmisljam da li da izbaksuziram njega ili Nibalija, nakon sto izbaksuziram Italijane na EP :DIs it me ili Wiggins djeluje malo arogantno? A Cav mrsavije nego ikad?
Vigins ima mali problem sa komuniciranjem sa novinarima.A Kav jeste smršao, on je u mislima na Boks Hilu i olimpijskom podijumu.
Posted

Valja opet podsetiti da Big George vozi rekordni 17. Tur. Ima i odgovarajući bajs:382422_10150895043095723_554698772_n.jpg

Posted

Slavljenici:2cyfed.png33. rođendanAwpCTDFCMAEhxwn.jpgMarkus Burghart, 29. rođendan

Posted

Kloden sa solidnim vremenom. +8 sekundi zaostatka za Bosom...

Posted

savanel. ali ovako velika razlika.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...