malkin Posted July 6, 2012 Author Posted July 6, 2012 Sagan: "Just like cars have horns, I want to have this to avoid danger"
gervasius twinkleminkleson Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 Jel ono bio Marty McFly i lebdeci skejtbord? :D
KennyDalglish Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 (edited) malkin izmalerisao greipela na pogadjalici :) i ovaj ne moze da sprinta danas :(e do mojega, oped pad Edited July 6, 2012 by KennyDalglish
malkin Posted July 6, 2012 Author Posted July 6, 2012 (edited) Gos ftw, Greenedge odmah na čelu prve grupe. Edited July 6, 2012 by malkin
malkin Posted July 6, 2012 Author Posted July 6, 2012 malkin izmalerisao greipela na pogadjalici :) i ovaj ne moze da sprinta danas :(e do mojega, oped pad ne samo njega, nego i Petakija, a kod Gosa je radio obrnuti maler--ja ga najzad izostavim iz prognoze a njemu etapa sad na poslužavniku :D
gervasius twinkleminkleson Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 Nibali, Samu i Gesink su, chini mi se, u ovoj grupi sto je naprijed. Evans i Wiggins svakako, pretpostavljam da su i ostali favoriti osim Schlecka i Hesjedala tu..
malkin Posted July 6, 2012 Author Posted July 6, 2012 (edited) pa da, bliži si kraj prve nedelje <_<Kavendiš izgleda nije u prvoj grupi. Grajpel jeste.edit: i Tom Danielson napustio trku. Edited July 6, 2012 by malkin
malkin Posted July 6, 2012 Author Posted July 6, 2012 OK, izgleda da su Nibali, Vigins, Evans, Van den Bruk i Samu Sančez u prvoj grupi. Hesjedal, Frenk Šlek, Gesink, Valverde, Molema, Rolan, Brajkovič, Skarponi su u grupama iza. Gde je Menjšov, zna li iko?
Recommended Posts