Jump to content
IGNORED

Tour de France 2012


malkin

Pobednik TdF 2012  

33 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

JVDB standardno daje dobar intervju posle etape. Kaže šteta što niko drugi nije hteo sa njim da napadne na Kolombijeu. Šteta što niko nije hteo da se trka. Na sledećoj etapi ne može ništa da se napravi, jer je finiš na "tempo"-usponu. Misli da se svi plaše; kaže moraju da napadnu jer su ostala otprilike tri dana na kojima nešto može da se uradi a ko ne rizikuje ne može da pobedi. Rolan mu je bio savršen partner za napad, žali što nije bilo drugih koji bi probali.
ako na sledecoj nista ne naprave ne znam na kojoj ce :) jedina teza mi izgleda etapa koja krece iz Poa, ali ona ide posle dana odmora, a videli smo danas da posle dana odmora svi vole ziherasenje <_< 2x HC, druga pa prva... nema sanse da ce sky imati snage da cuva Wigginsa ako krenu napadi posle drugog HC...
Link to comment
  • Replies 612
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • malkin

    191

  • gervasius twinkleminkleson

    103

  • freakns

    47

  • Garnirung

    36

Skaj je prejak. Boason Hagen je juče ostavio u grupi koliko, 30-40 ljudi? Ove godine se praćenjem tempa ništa ne može postići tako da je jedina opcija za neki rezultat tim sa mnogo ljudi u završnici brda a meni se čini da su jedini koji to mogu trenutno, na nesreću, Radiošek.Za Nibalija je prava šteta što su Baso i Šmid potpuno van igre. Evans i Menčov čini se i ne mogu više od borbe za podijum.

Link to comment

pola toura u begu... svi sem Gesinka prakticno, koji nije imao snage... urekao ga Malkin najgore :lol:a ja uteko s posla i uzivam u Alpima :wub:

Link to comment

Ne chini mi se da Sky ima narocitih problema, potpuno kontrolisu ovo :(Ali svaka chast Evansu na napadu na 65km do cilja!

Link to comment

Teejay ostavio Evansa :lol:Jbt, cetvorica iz Skaja i josh 4 vozaca ukupno u grupi zute majice :mellow:

Edited by gervasius twinkleminkleson
Link to comment
Mollema odustao, cim sam cuo zna sam da ga je malkin stavio na pogadjalicu :lol:
malkine, spasi trku i tipuj a Wigginsa :lol:
blato, magare <_< ništa, Vigins-Frum-Van Garderen su moja trojka za pogađalicu do kraja Tura.Šta sam propustio, sad tek počinjem da gledam?
Link to comment

krece napad na spustu, garant.... mora Nibali da krene, ima Bassoa napred, na spustu ce moci vise od minute da mu skine, plus nema sanse da ceo Sky prati do kraja

Link to comment
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...