morgana Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 Ahh, divno, hvala! Kultni film, i kultni soundtrack...http://www.youtube.com/watch?v=VpdHMaccjw4 ovo mogu da slusam 100x zaredom.
notenoughreasonsforclaire Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 Subota i nedelja na RTV-u će proći u znaku Xaviera Dolana. Kako, zašto nemam pojma, ali lepo je videti da još uvek ima filmskih ludaka po televizijama.Prvog dana u 2235h ide njegov drugi film "Les amours imaginaires", dok će se prvi, "J'ai tué ma mère", gledati u nedelju, u 2250h.http://www.youtube.com/watch?v=tDa0CkKjfskhttp://www.youtube.com/watch?v=lGalV-_Tvwk
kobni zelaya Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 (edited) Prekosutra noć petak na subotu, poslednji Džarmušev film Granice kontrole - neuspešan i potcenjen (zbog svoje hermetičnosti) formalni eksperiment.edit - na RTS 1 Edited September 19, 2012 by kobni zelaya
bergasa19 Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 (edited) Na kojoj televiziji?Edit- hvala. Edited September 19, 2012 by bergasa19
bergasa19 Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 Prekosutra noć petak na subotu, poslednji Džarmušev film Granice kontrole - neuspešan i potcenjen (zbog svoje hermetičnosti) formalni eksperiment.edit - na RTS 1Fenomenalan film. Evo nekoliko hronoloskih crtica, kako sam ih ja video.Ideologija je prihvacena, sazvakana i uz kafu progutana.Kroz rituale samoce robotizovana.Unutrasnji sukob i dualnost kao spoljni znak.Samokontrola.Umetnost kao putokaz.Saradnja sa arhineprijateljem koji o strahu prica.Bitna prica o nebitnosti opet je sa kafom progutana.Citanje putokaza kao kretanje unutar kulisa samo za tebe napravljenih.Ne govoriti, a razumeti.Kod osecanja bez razuma zapelo je.Sterilnost novog spojena sa starom violinom i povratak ljudskosti sa novom starom gitarom.Ispricane price vec unapred znam i uz kafu cu poslednji put da ih progutam.Put u srediste sebe.Apstrakcija.
kobni zelaya Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 Ja sam nekako u filmu video neku old school kompjutersku igricu - avanturu, a la komodor 64. Sa egzistencijalističkom sadržinom. Dugi, naoko nepotrebni kadrovi gde glavni junak samo hoda od tačke a do tačke b. Epizodni likovi - tipovi, koji se pojavljuju samo na određenom nivou, strogo funkcionalno. "Generička" straža koja čuva Bila Mareja.
I*m with the pilots Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 veceras RTS1 01:03Valhalla Risingpeckanje duzinom kicme
ToniAdams Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 to treba na topik za zaobilazenje :(ako ima taj.
kobni zelaya Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 Nema, možda bi ga trebalo otvoriti na metafizici....
I*m with the pilots Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 veceras RTS1 00:56"Nek ostane medju nama", Rajko Grlic
belch Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 ženska francuskog poručnika upravo ide na tv1000
Recommended Posts