Jump to content
IGNORED

Djokovic - Nadal, finale RG 2012

Ros

Recommended Posts

Posted

Uf...al sam nadrndan. Ne znam šta me više nervira ili ta kiša tamo zbog koje se ne zna kad će se nastaviti, da li to što sam na poslu pa neću moći da gledam ukoliko se nastavi ili samo iščekivanje, ili ova gomila papira koja stoji porede mene, u ovom momentu, ovako neproduktivnog....<_<

• Replies 554
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• iDemo

88

• freakns

48

• duda

30

• Max Morlock

27

Posted

Jutros kada sam se probudio, padala je kisa.Trenutno ne pada (u centru) ali su oblaci mracni iznad pariza.

Posted
Tolike godine putovanja po svetu i - nista!
Nema to veze - znam ljude koji "putuju" desetinama godina pa opet nisu nista bolji. S druge strane - znam i one koji nisu rec znali da kazu a posle godinu-dve parlaju k'o matori jer su "znanje" pokupili radeci u bakalnici i slicno...
Posted
Uf...al sam nadrndan. Ne znam šta me više nervira ili ta kiša tamo zbog koje se ne zna kad će se nastaviti, da li to što sam na poslu pa neću moći da gledam ukoliko se nastavi ili samo iščekivanje, ili ova gomila papira koja stoji porede mene, u ovom momentu, ovako neproduktivnog....<_<
ja sam zavrsio sta sam imao za danas pod obavezno... ali je sef u firmi, pa cu morati da cutim dok budem gledao :(
Posted
...steta sto sinoc nisu bar jos novakov servis odigrali jer bi ga najverovatnije uzeo u onom silnom naletu. onda bi rafa servirao na 1:3.
Opet, ako pobeda zavisi samo od vremena, onda jbg. Nekako mi izgleda da Nadal drži svoj visoki nivo sve vreme dok Đoković oscilira u zavisnosti od inspiracije (loži ga kad je "na kolenima" :D) i kad se sastavi može da ide preko letvice koliko god da je Rafa digne. Tada Nole osvaja poene svojom igrom, a Nadal ih osvaja Noletovim greškama (situacija poznata kao "ništa se tu on ne pita").E, sad, bez obzira na sve, zanimljivo je znati ko je noćas bolje spavao.
Posted
E, sad, bez obzira na sve, zanimljivo je znati ko je noćas bolje spavao.
To smo valjda jos juce apsolvirali, ne?? Nadal je sanjao kako ne moze da vrati lopticu jer je "ne vidi jer je prljava od blata (shljake)" a ne zbog toga sto mu Novak je@e sve po spisku...
Posted
To smo valjda jos juce apsolvirali, ne?? Nadal je sanjao kako ne moze da vrati lopticu jer je "ne vidi jer je prljava od blata (shljake)" a ne zbog toga sto mu Novak je@e sve po spisku...
to su kod nadala standarni fazoni samozavaravanja al' to izgleda radi kod njega <_< samo da nole počne dobro i da se nekako dokotrlja do petog. onda će biti u velikoj mentalnoj prednosti.
Posted
To smo valjda jos juce apsolvirali, ne?? ...
Da cool.gif Beše to retoričko pitanje :P
Posted

I zalegnem ja tako sinoć oko 4, 5 posle 1100km pređenih za dva dana, i sinoć sam negde pročitao da je prekinuto na 2:1 za Novaka u 4. i da se nastavlja oko 12. Onako bunovan palim tv, vidim igra se (kontam 4i set) i vodi Nadal 2:1, reko sranje, neko me zezno, ugasim TVm i upalim posle i vidim 5:2 za Novaka i 40:0, dakle to bio treći set a ne četvrti. :DVelika šteta što se prekinulo kada je Novak ušao u ritam.

Posted

Elvis has entered the building cool.gif

Posted

Kakva je situacija? Nastavlja li se mec ili ne?

Posted
Sto jos reci osim "Pomozi Boze!!"...
U suštini, bilo šta osim toga. :PNpr: Novače, igraj kako umeš, i gledaćemo barem peti, a onda šta bude... Igra "samo" protiv najboljeg šljakera ikad...