Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Djokovic - Nadal, finale RG 2012

Featured Replies

Nikada nisam ovako cesto proveravao vremensku prognozu :lol: kao u posladnja dva dana, a ne mirise na dobro, i da ce uspeti da zavrse danas, a ja sutra radim popodne angry.gif

• Replies 554
  • Views 48.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Author

sta li se novaku ovog momenta mota po glavi?!cisto sumnjam da njemu bilo kakvo odlaganje pomaze.

sve sem 3:0 za nadala veliko iznenadjenje (7:5, 6:2, 6:4)

sve sem 3:0 za nadala veliko iznenadjenje (7:5, 6:2, 6:4)
Mnogo je, kume, ne?? Ja mislim da ce Novak da se "podigne" na nivo ovog hepeninga i da ce to biti 'malo bolje' nego 7:5, 6:2, 6:4. Koliko bolje to zaista ne znam al' opet - treba samo jos malo da sacekam(o) i samo ce nam se kasti, ne??
  • Author
Mnogo je, kume, ne?? Ja mislim da ce Novak da se "podigne" na nivo ovog hepeninga i da ce to biti 'malo bolje' nego 7:5, 6:2, 6:4. Koliko bolje to zaista ne znam al' opet - treba samo jos malo da sacekam(o) i samo ce nam se kasti, ne??
timmi razbija maler. :D

dva gusta seta, dosta. da se bar u nekom trenutku ove izdigao na taj visi nivo, pa da se ima za sta uhvatiti, ovako...

bice ovo u tri laka seta za rafu.

po formi koju su obojica prikazala na turniru očekujem pobedu rafaborga 6:4 6:1 6:3 ali se nadam da će djoker imati sreće da dobije 1 set i da će kiša više smetati rafaborgu u nastavku meča :D

Novak mora dati sve od sebe da dobije prvi set. Ako u tome uspe onda će se u Rafu uvući crv sumnje i duhovi sedam vezanih poraza od prošle godine će početi da mu se vrzmaju po glavi. U tom slučaju Novak ima fine šanse da to dovrši. Ukoliko Rafa dobije prvi set...AU REVOIR

Nadal i porazom ulazi u istoriju...kompletira tanjiriće sa sva četiri slam-a tongue.gifbiggrin.gifedit: gde je freak, nedostaje mi njegov optimizam bez obzira koliko bio nerealan...
eo me! stigoh!kisi zelim ikara, a NJole dobija ako dobije prvi ili drugi set ;)EDIT: da preformulisem. NJole dobija jer ce sigurno uzeti prvi ili drugi set :D

Edited by freakns

Dobar dan :fantom:

Dobar dan :fantom:
imal kave?

Evo bio Mats kod Ivanovoća ali ne reče prognozu, bio je dobar.. :DJa se plašim da će biti ta lagana Rafina pobeda, ali sve zavisi od prvog seta.. I jos malo statitstike, Nadal nikad nije igrao u 5 setova na RG.. :unsure:послато са тапатока

imal kave?
Ooogromna solja. Bice rutinski :fantom:

Bice to laganih 62 61 63 za RafuПослато са GT-I9000 користећи Тапаток 2