Jump to content
IGNORED

Djokovic - Nadal, finale RG 2012

Ros

Recommended Posts

Posted

Nikada nisam ovako cesto proveravao vremensku prognozu :lol: kao u posladnja dva dana, a ne mirise na dobro, i da ce uspeti da zavrse danas, a ja sutra radim popodne angry.gif

• Replies 554
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• iDemo

88

• freakns

48

• duda

30

• Max Morlock

27

Posted

sta li se novaku ovog momenta mota po glavi?!cisto sumnjam da njemu bilo kakvo odlaganje pomaze.

Posted

sve sem 3:0 za nadala veliko iznenadjenje (7:5, 6:2, 6:4)

Posted
sve sem 3:0 za nadala veliko iznenadjenje (7:5, 6:2, 6:4)
Mnogo je, kume, ne?? Ja mislim da ce Novak da se "podigne" na nivo ovog hepeninga i da ce to biti 'malo bolje' nego 7:5, 6:2, 6:4. Koliko bolje to zaista ne znam al' opet - treba samo jos malo da sacekam(o) i samo ce nam se kasti, ne??
Posted
Mnogo je, kume, ne?? Ja mislim da ce Novak da se "podigne" na nivo ovog hepeninga i da ce to biti 'malo bolje' nego 7:5, 6:2, 6:4. Koliko bolje to zaista ne znam al' opet - treba samo jos malo da sacekam(o) i samo ce nam se kasti, ne??
timmi razbija maler. :D
Posted

dva gusta seta, dosta. da se bar u nekom trenutku ove izdigao na taj visi nivo, pa da se ima za sta uhvatiti, ovako...

Posted

po formi koju su obojica prikazala na turniru očekujem pobedu rafaborga 6:4 6:1 6:3 ali se nadam da će djoker imati sreće da dobije 1 set i da će kiša više smetati rafaborgu u nastavku meča :D

Posted

Novak mora dati sve od sebe da dobije prvi set. Ako u tome uspe onda će se u Rafu uvući crv sumnje i duhovi sedam vezanih poraza od prošle godine će početi da mu se vrzmaju po glavi. U tom slučaju Novak ima fine šanse da to dovrši. Ukoliko Rafa dobije prvi set...AU REVOIR

Posted (edited)
Nadal i porazom ulazi u istoriju...kompletira tanjiriće sa sva četiri slam-a tongue.gifbiggrin.gifedit: gde je freak, nedostaje mi njegov optimizam bez obzira koliko bio nerealan...
eo me! stigoh!kisi zelim ikara, a NJole dobija ako dobije prvi ili drugi set ;)EDIT: da preformulisem. NJole dobija jer ce sigurno uzeti prvi ili drugi set :D Edited by freakns
Posted

Evo bio Mats kod Ivanovoća ali ne reče prognozu, bio je dobar.. :DJa se plašim da će biti ta lagana Rafina pobeda, ali sve zavisi od prvog seta.. I jos malo statitstike, Nadal nikad nije igrao u 5 setova na RG.. :unsure:послато са тапатока

Posted
imal kave?
Ooogromna solja. Bice rutinski :fantom:
Posted

Bice to laganih 62 61 63 za RafuПослато са GT-I9000 користећи Тапаток 2