June 10, 201212 yr Nikada nisam ovako cesto proveravao vremensku prognozu kao u posladnja dva dana, a ne mirise na dobro, i da ce uspeti da zavrse danas, a ja sutra radim popodne
June 10, 201212 yr Author sta li se novaku ovog momenta mota po glavi?!cisto sumnjam da njemu bilo kakvo odlaganje pomaze.
June 10, 201212 yr sve sem 3:0 za nadala veliko iznenadjenje (7:5, 6:2, 6:4)Mnogo je, kume, ne?? Ja mislim da ce Novak da se "podigne" na nivo ovog hepeninga i da ce to biti 'malo bolje' nego 7:5, 6:2, 6:4. Koliko bolje to zaista ne znam al' opet - treba samo jos malo da sacekam(o) i samo ce nam se kasti, ne??
June 10, 201212 yr Author Mnogo je, kume, ne?? Ja mislim da ce Novak da se "podigne" na nivo ovog hepeninga i da ce to biti 'malo bolje' nego 7:5, 6:2, 6:4. Koliko bolje to zaista ne znam al' opet - treba samo jos malo da sacekam(o) i samo ce nam se kasti, ne??timmi razbija maler. :D
June 10, 201212 yr dva gusta seta, dosta. da se bar u nekom trenutku ove izdigao na taj visi nivo, pa da se ima za sta uhvatiti, ovako...
June 10, 201212 yr po formi koju su obojica prikazala na turniru očekujem pobedu rafaborga 6:4 6:1 6:3 ali se nadam da će djoker imati sreće da dobije 1 set i da će kiša više smetati rafaborgu u nastavku meča :D
June 10, 201212 yr Novak mora dati sve od sebe da dobije prvi set. Ako u tome uspe onda će se u Rafu uvući crv sumnje i duhovi sedam vezanih poraza od prošle godine će početi da mu se vrzmaju po glavi. U tom slučaju Novak ima fine šanse da to dovrši. Ukoliko Rafa dobije prvi set...AU REVOIR
June 10, 201212 yr Nadal i porazom ulazi u istoriju...kompletira tanjiriće sa sva četiri slam-a edit: gde je freak, nedostaje mi njegov optimizam bez obzira koliko bio nerealan...eo me! stigoh!kisi zelim ikara, a NJole dobija ako dobije prvi ili drugi set ;)EDIT: da preformulisem. NJole dobija jer ce sigurno uzeti prvi ili drugi set :D Edited June 10, 201212 yr by freakns
June 10, 201212 yr Evo bio Mats kod Ivanovoća ali ne reče prognozu, bio je dobar.. :DJa se plašim da će biti ta lagana Rafina pobeda, ali sve zavisi od prvog seta.. I jos malo statitstike, Nadal nikad nije igrao u 5 setova na RG.. послато са тапатока