Jump to content

Now cooking!

Featured Replies

sad ja drulujem jer smo pojeli sve, a mogli bi jos. ovo je genijalno

• Replies 11k
  • Views 807.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• mammy two shoes
    mammy two shoes

pitanje za sve koji kače slike na ovoj temi. da li vi samo ovolicko pojedete ili posle slikanja dopunite tanjir?    

• Dobro su ispale, ako je verovati alavim ukućanima. Meso sam koristila pola-pola svinjski but i juneću plećku, krčkala se tri sata. Eto, sad i ovo znam da kuvam ✔️

• Ćufte  

Posted Images

imam slican recept, samo sto se dodaje i malo parmezana.nego, kako ovo ispada sa jagnjetinom, nisam nikada pravio?

OG recept je sa jagnjetinom, sledeci put cu se pripremiti malo ranije, pa isprobati

jaja_zps34537a7f.jpg

prelepo

lepo, lepo :)on-topik: etalon-boraniju™

rene, ne slusaj ih, one tebe zezaju. grozna su ti jaja ispala - mesticava, providnjikava, napukla, grozan ti je taj karton gde si ih smestio, cak su i slicice bezveze... missim, mozes ti to bolje, ma samo vidi sebe kako kuvas... a ovo si trebao dati zeni ili nekom ''estetici sklonijem'' da uradi :-))

jesu grozna, znam, loša jaja, loše boje, nikad nije gore ispalo, karton je tu da se osuše, pa posle idu dalje. Beše mu, poješće se i ovako i onako :). Zato je reforma ispala savršeno.

eee. pa kad je tako, i kad je reforma uspela, onda ti se pola prasta :-)

biće bolje 3.maja, imaću popravni ispit :)

krčkam kolenice, suvi vrat, but, dimljene ljute kobasice, ima da se krčkaju jedno četiri sata, pa ujutro za doručak da se izede

Krčka se juneći gulag. Solidne kocketine vrata su smrzavale od juče na povetarcu, umazane senfom, sokom od naranče, blukom i ruzmarinom. Ubacio ih sa gomilom cluka na blagi sprž, zalio vinom, rknuo malo kumina, lovora i vode, i ostavio da se mrcvari. Posle toga će ući malo paradajza i kurkume, neđe na pola.

Edited by henrik larsson

biće bolje 3.maja, imaću popravni ispit :)
hehe, i vi slavite oba?

takva nam struktura™ :)

hehe super je ta struktura™