May 25May 25 Uskoro bećarac koji ćemo pretvoriti u vrhunski kari sa karabatakom. Prilog će biti pečeni mladi krompirići i šopska sa grčkom fetom.
May 25May 25 `ladnjikavo vreme i Bambi stradalnik* prosto zovu jedan drugoga.*Bambi stradao u saobracaju - spicio ga drugar koilma podno Avale. Gre`ota da se baci.
May 27May 27 Pecem prazan gvozdeni grill tiganj u rerniA posle musaku od tikvicaTj. Kada sam uzela tiganja da izgrilujem tikvice vidim da ima nekoliko tackica rdje pa sam ga izribala zicom i sad ga pecem.. A tikvice kao grilujem u suvom teflonskom tiganjuOvih dana kad me krene ne staje 😒
June 2Jun 2 On 21. 5. 2025. at 16:37, adam said:ovo su ti vec lokalne varijante. moja mostarska familija u rastiku zavija japrak (s mesom). u lozu zavijaju jalan dolmu. a ovde na forumu sam saznao da neki mostarci motaju japrak i u lozu.ja inace nikad ne pravim obicnu dolmu (samo paprike) nego sarenu pa trpam sve - paprike, paradajz, tikvice, luk, patlidzan. i kad imam vremena zapecem u rerni, bude ukusnije, naravno.rastika je mladi rastan, pre nego sto poraste i ogrubi. listovi su nezni, zeleni i velicine shake, ako i toliki.japrak je originalno u lozi ✍
Monday at 12:525 days Zaladilo napolju, pa se pasulj nekako sam po sebi nametnuo: Edited Monday at 12:535 days by JakeBlues