Jump to content

Now cooking!

Featured Replies

6 minutes ago, ivy said:

Sta u sanducar upadne nikad se ne pronadje..

Iz iste zbirke kao i ‘šta padne iza mašine za veš ostaje iza mašine za veš’ D

• Replies 11.1k
  • Views 812k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• mammy two shoes
    mammy two shoes

pitanje za sve koji kače slike na ovoj temi. da li vi samo ovolicko pojedete ili posle slikanja dopunite tanjir?    

• Dobro su ispale, ako je verovati alavim ukućanima. Meso sam koristila pola-pola svinjski but i juneću plećku, krčkala se tri sata. Eto, sad i ovo znam da kuvam ✔️

• Ćufte  

Posted Images

To ne. Ves masine znaju malo da prosetaju, pa se onda pokupi iza njih

Klara1.png

Za večeru samo lagano, sa slaninicom i povrćem... Jer, danas zeleno, sutra crveno, a prekosutra, je li, žuto.

Crveno = neuslikane belolučanke.

Baš da ne bude kako jedino slatko spremam. bee

Evo šta je meni ručak...

FB_IMG_1745913220013.jpg

Usitnila sam ga, ko bolničko

A i ne mogu ništa drugo, kako vidim ove hevije varijante, sloša mi se samo od slike

Jebem ti Pavlovljev refleks

Ja ovo volim da jedem @Svemir Zeka Kad je dan da ne moram nikog drugog da hranim sem sebe, onda baš iskoristim priliku da budem full lenja i samo skuvam neku od povrtnih mešavina i stavim sa strane pavlaku. I vitamini i vlakna plus proteini i masti sleep Ako neko pokuša ovaj kulinarski sunovrat, da zna da zlatna mešavina ide najbolje 🫣

Edited by Pixisis

Ovo moje u suštini može da bude ok jelo, ali malo masnije i dinstanije. Ja sam ga pržila u woku s par kapi ulja, dodala sremuš i kasnije pavlaku. Mama je stalno ranije pržila šargarepu, mislim da sad njih dvoje više nemaju zube za to ph34r

Uz`o gajbu taze tikvica sinoc - morace da padnu neki prvomajski "ustipci" od istih sa dodatkom mlade koprive, sira i mladog luka. s_d

Pleckica srndaca

6llsKXl.jpg

4 minutes ago, Seabass said:

Pleckica srndaca

6llsKXl.jpg

neprijatan ste! ima da ti dođem u taj teksas i sve dizedem!

pravim pileci paprikas sa noklicama + ubacicu i bukovacu koju sam kupia u lidlu. moje pitanje je: da li treba da je perem, odn. da li moram? radio sam ovo jelo i pre i prao sam je, ali kao sto znate, pecurke su sklone tome da upiju bas dosta vode, pogotovo bukovaca koja se ponasa kao sundjer bob u vodi. :( ne znam sta da radim...

sta vi radite, treba mi odgovor sto pre.

6 minutes ago, hoffnung said:

pravim pileci paprikas sa noklicama + ubacicu i bukovacu koju sam kupia u lidlu. moje pitanje je: da li treba da je perem, odn. da li moram? radio sam ovo jelo i pre i prao sam je, ali kao sto znate, pecurke su sklone tome da upiju bas dosta vode, pogotovo bukovaca koja se ponasa kao sundjer bob u vodi. :( ne znam sta da radim...

Properi je, za svaki slucaj.

6 minutes ago, aram said:

@hoffnung nikako, samo nekom četkicom (suvom) očisti malo odozdo ako treba, a kapicu obriši vlažnom krpicom

gotovo je sada.. sledeci put.. za to brisanje znam i nije mi smaranje, ali sta je sa onom izrezbarenom drskom. inace bas je bilo lepo pakovanje. lepe, bez beba. krupne, sve do jedne.

1 hour ago, hoffnung said:

apsolutno mozes prati gljive,to nema nikakve veze (osim vrganjevki koje se ne peru)...ako ih operes one ce upiti vodu a ta voda ce termickom obradom ispariti i nista se nece desiti....posebno za jela gde ce se gljive kuvati u nekom sosu,corbici kao sto su gulas/paprikas tu mozes slobodno prati gljive..

a i za przenje-operes gljivu,iseces je,stavis u tiganj,ona pusti vodu,dinsta se malo u toj vodi,voda ispari,dodas masnocu i gljivu zapeces do zlatne boje,posolis/zacinis i gotovo...pranje nema nikakve veze.