April 23Apr 23 6 minutes ago, ivy said:Sta u sanducar upadne nikad se ne pronadje..Iz iste zbirke kao i ‘šta padne iza mašine za veš ostaje iza mašine za veš’
Monday at 18:241 day Za večeru samo lagano, sa slaninicom i povrćem... Jer, danas zeleno, sutra crveno, a prekosutra, je li, žuto.Crveno = neuslikane belolučanke.Baš da ne bude kako jedino slatko spremam.
Yesterday at 07:561 day Evo šta je meni ručak...Usitnila sam ga, ko bolničkoA i ne mogu ništa drugo, kako vidim ove hevije varijante, sloša mi se samo od slikeJebem ti Pavlovljev refleks
Yesterday at 10:101 day Ja ovo volim da jedem @Svemir Zeka Kad je dan da ne moram nikog drugog da hranim sem sebe, onda baš iskoristim priliku da budem full lenja i samo skuvam neku od povrtnih mešavina i stavim sa strane pavlaku. I vitamini i vlakna plus proteini i masti Ako neko pokuša ovaj kulinarski sunovrat, da zna da zlatna mešavina ide najbolje 🫣 Edited yesterday at 10:111 day by Pixisis
18 hours ago18 hr Ovo moje u suštini može da bude ok jelo, ali malo masnije i dinstanije. Ja sam ga pržila u woku s par kapi ulja, dodala sremuš i kasnije pavlaku. Mama je stalno ranije pržila šargarepu, mislim da sad njih dvoje više nemaju zube za to
4 hours ago4 hr Uz`o gajbu taze tikvica sinoc - morace da padnu neki prvomajski "ustipci" od istih sa dodatkom mlade koprive, sira i mladog luka.