Sandradjer Posted January 7, 2023 Posted January 7, 2023 (edited) Jestivo je Edited January 7, 2023 by Sandradjer 2 2
Frank Pembleton Posted January 7, 2023 Posted January 7, 2023 Ode rep na krčking.......shiit has hit the fan. 5 1
centrifuga Posted January 9, 2023 Posted January 9, 2023 8 minutes ago, Midgeta said: Zebra cizkejk Nisi napisla strana knjiga 3 reci, ali sam skontao - 'U vrtlogu strasti' neka kuva neko drugi, necu moci 3
Midžeta Posted January 9, 2023 Posted January 9, 2023 3 minutes ago, centrifuga said: Nisi napisla strana knjiga 3 reci, ali sam skontao - 'U vrtlogu strasti' neka kuva neko drugi, necu moci Ako vidi Valkira da si odbio zadatak, gotov si 1 1
munze Posted January 9, 2023 Posted January 9, 2023 2 minutes ago, Midgeta said: Sad mi se jedu i meni 1 1
Popular Post duda Posted January 14, 2023 Popular Post Posted January 14, 2023 potsetila me @Sandradjer da i ja imam kujnu elem, pečenje gotovo (nije da slavim nego se tako potrefilo), i to, kao i kod svih penzosa pečeno po jeftinoj struji šta ću kad mi je muž vampir, budi se u pet, i taman super vreme za paljenje pećnice elem, ovo je svinjska kolenica i ćureći batak, masnoću sam iscedila, posle će na njoj da se zapeku mlinci a mlinci su deco toliko skupiiiiii, 700 din kilo, skuplje od ćuretine iduće godine ću da angažujem svoje rodice na planini, koje su doktorice za testa, da pravimo, imamo smederevce, imamo sve, napravim zalihu za godinu dana a na pijaci kada vidim mlince sa jajima, naježim se isto kao kad neko stavi šlag-penu na vasinu tortu pravi mlinci su oni bez jaja, to sam naučila u postojbini mlinaca, u zagorju pripremam i potaž od vraganja, evo da vam pokažem kako čuvam vrganje koje sam jesenas skupljala po planini 8 8
Sandradjer Posted January 14, 2023 Posted January 14, 2023 @dùda Dala si mi ideju, izgleda divno . Sutra cu da ispecem telecu plecku i krompir da povratim snagu (jos uvek ne u novoj kuhinji) 1 1
ivy Posted January 14, 2023 Posted January 14, 2023 @dùda ne znam,mozda je bolje da vrganje drzis u necemu zatvorenom tipa tegla jer tako na vazduhu mogu da povuku vlagu...
duda Posted January 14, 2023 Posted January 14, 2023 9 minutes ago, ivy said: @dùda ne znam,mozda je bolje da vrganje drzis u necemu zatvorenom tipa tegla jer tako na vazduhu mogu da povuku vlagu... suva je ostava u kojoj su, tako da se dobro drže, niti vlaže niti se dalje suše, što mi odgovara mada, da, to držanje u tegli takođe dobro zvuči i prethodnih godina sam ih držala u ovoj ostavi samo su bili u papirnatim vrećicama i super su se održali
Recommended Posts