December 28, 20222 yr džigerica za paštetu po receptu što je @arampreporučio. ostavio sam je u komadu, ne znam da li je bilo bolje da sam je iseckao, no sad to mi što mi je..
December 29, 20222 yr Pileći file u sosu od pečuraka po receptu Julie Child, pečeni krompir, hrskav spolja, fluffy iznutra po receptu Jamie Olivera. Sad dremka, sutra sarma i salate.
December 29, 20222 yr Špikovo komad kapka da se marinira za pašticadu do tamo negde iza nove, naravno nema prošeka pa sam pojačo ostalog
December 29, 20222 yr 4 hours ago, francuski sobar said: Špikovo komad kapka da se marinira za pašticadu do tamo negde iza nove, naravno nema prošeka pa sam pojačo ostalog da se otvori now marinating
December 30, 20222 yr Popular Post Čeka se visoka gošća. - slane princes sa grijerom i ruzmarinom + dip od pečenih crvenih paprika - lički kupus sa dimljenom kolenicom + Otolengijev kukuruzni hleb - tiramisu (neuslikan) Edited December 30, 20222 yr by centrifuga
January 1, 20232 yr Popular Post Sinoć kuking za fino malo društvo na gajbi. Aj biftek ko biftek, što reče sensei Bordejn, to može i trenirani majmun, ama što je dobar ovaj krompir (Dauphinoase ga zovu Francuzi) 4dl pavlake, 2 dl mleka i kockica putera se prokuvaju sa lovorom, timijanom i par zgnječenih čenova bluka. Krompir na tanke ploške i ređa se red po red, zaliva proceđenom infuzijom pavlake i posipa naribanim ementalerom. Ispekao, ohladio i isekao na pravougaonike, pa ih zapekao sa svake strane pre služenja. Podavismo se Edited January 1, 20232 yr by banatjanin