Barti66 Posted September 24, 2021 Posted September 24, 2021 Već sam spakovao dva kompleta u frižider pa ću za vikend da ih overim 1
morgana Posted September 26, 2021 Posted September 26, 2021 'koradzija', dusanova 65, ima odlicne tanke kore za pitu
Valk Posted September 26, 2021 Posted September 26, 2021 ispekla večeras hlebokolač od zombi-banana, smučilo mi se da ih bacam u đubre. grejt sakses!
gospa buba Posted September 26, 2021 Posted September 26, 2021 ispekla večeras hlebokolač od zombi-banana, smučilo mi se da ih bacam u đubre. grejt sakses!uvek je tako!sent from novi mnogo jak bubamoto.
Ras Posted September 28, 2021 Posted September 28, 2021 On 26.9.2021. at 15:37, morgana said: 'koradzija', dusanova 65, ima odlicne tanke kore za pitu Imao sam seriju loših kupovina kora u Maksiju i to različitih proizvođača: ajd što su žilave i nikakave, nego jedva da je neka cela. Prešaltovao sam se na pijacu definitivno. Kod mene su neke iz Obrenovca, ZR Joka, probao najpre deblje, a evo sada i tanke, tek da je jedna od 15 kora bila nešto malo načeta - zadovoljstvo raditi. SARS-Cov-2 apple pie: 3 1
morgana Posted September 28, 2021 Posted September 28, 2021 (edited) na novom beogradu sam kupovala pijacne, odlicne, na bajloniju mi se nijedne na pijaci ne svidjaju koradzijine su mi najblize pijacnima iz bloka 44, tanke, hrskave i nezvakave Edited September 28, 2021 by morgana 2
morgana Posted September 28, 2021 Posted September 28, 2021 u dijelu gdje se prodaje roba, lokal 42 1
JakeBlues Posted September 30, 2021 Posted September 30, 2021 Aglio, olio e peperoncino fusili. Nadam se da ni jedan italijanski šef kuhinje nije umro danas zbog toga. 4 2
aram Posted September 30, 2021 Posted September 30, 2021 13 minutes ago, JakeBlues said: Aglio, olio e peperoncino fusili. Nadam se da ni jedan italijanski šef kuhinje nije umro danas zbog toga. ne znam zašto bi, po slici deluje da bi te svaka talijanska baba pogladila po glavi
JakeBlues Posted September 30, 2021 Posted September 30, 2021 Pa zato što se originalno se ovako spremaju špagete, znaš i sam. Ali koje ne imadoh u kući a mrzelo me da izlazim napolje jer je vreme onako bljak... pa onda metodom, da vidim šta imam otvoreno od testenine... Ali generalno vrlo ukusno bilo, moram da priznam. Ovi "horeca" fusili u pakovanju od 1 kg iz Metroa mi idu fino uz razne sosove, znam da univerzalna pasta ne postoji, ali ovo je nešto najbliže tome iz moje perspektive.
aram Posted September 30, 2021 Posted September 30, 2021 (edited) ma to se oprašta, bitno da nisi stavio pavlaku Ed: ali bre ljudi, kupite onu makinu za testeninu, ima sad i u lidlu tamo. pet minuta posla, pola sata čekanja da odstoji u frižideru, pa opet par minuta dok napraviš špagete ili šta god želiš. a ukus neuporediv sa ovim kupovnim. Edited September 30, 2021 by aram 1
Frank Pembleton Posted September 30, 2021 Posted September 30, 2021 koje i gde tačno u bloku 44? [emoji4] thnxSećam se kao klinac daaavno da je keva kupovala "kore iz žutog solitera u 61om, na pijaci u 44-om" [emoji28].U to doba kad stvoriš "brend" to ti je... ... Shiit has hit the fan 1
Recommended Posts