banatjanin Posted June 9, 2021 Posted June 9, 2021 6 hours ago, Tihajeza said: Gde si našao ovoliko mozgova? Imaš snabdevača? Ja mozgove jedem retko, treba neka specijalna najava, mig pravoj osobi, plus da se poklope prave zvezde na nebu u isto vreme, da bih nabavila. kupio juče slučajno kod Bate u Beški, kad sam svratio po metvurst ali ne nalazim ga tako retko, recimo, na pijaci u bloku 44 znam dve mesare koje redovno imaju vikendom. istina, ne pripremam ga često koliko bih hteo, tek ponekad, suzdržavam se, pošto bih još malo da očuvam vene prohodnim ali mnogo ga volimo svi po kući, pa i deca. omiljen mi je pohovan po pariski (bez prezli) sa malo kiselijim tartar sosom (puno kapara, limun, biber i blagi senf od začina) dugo nisam pravio gratinirane palačinke punjene mozgom, to je tek spektakl, a volim seljački, samo dinstan na luku 1
Frank Pembleton Posted June 9, 2021 Posted June 9, 2021 kupio juče slučajno kod Bate u Beški, kad sam svratio po metvurst ali ne nalazim ga tako retko, recimo, na pijaci u bloku 44 znam dve mesare koje redovno imaju vikendom. istina, ne pripremam ga često koliko bih hteo, tek ponekad, suzdržavam se, pošto bih još malo da očuvam vene prohodnim [emoji3] ali mnogo ga volimo svi po kući, pa i deca. omiljen mi je pohovan po pariski (bez prezli) sa malo kiselijim tartar sosom (puno kapara, limun, biber i blagi senf od začina) dugo nisam pravio gratinirane palačinke punjene mozgom, to je tek spektakl, a volim seljački, samo dinstan na luku Jel ta mesara Banija?Čini mi se da sam tamo viđao.. .... Shiit has hit the fan!
Jumanji Posted June 9, 2021 Posted June 9, 2021 kupio juče slučajno kod Bate u Beški, kad sam svratio po metvurst ali ne nalazim ga tako retko, recimo, na pijaci u bloku 44 znam dve mesare koje redovno imaju vikendom. istina, ne pripremam ga često koliko bih hteo, tek ponekad, suzdržavam se, pošto bih još malo da očuvam vene prohodnim [emoji3] ali mnogo ga volimo svi po kući, pa i deca. omiljen mi je pohovan po pariski (bez prezli) sa malo kiselijim tartar sosom (puno kapara, limun, biber i blagi senf od začina) dugo nisam pravio gratinirane palačinke punjene mozgom, to je tek spektakl, a volim seljački, samo dinstan na luku Pretpostavljam da ne mozes da me usvojis [emoji16] ali mozes slobodno da me pozoves nekad u goste [emoji1]
banatjanin Posted June 9, 2021 Posted June 9, 2021 (edited) 48 minutes ago, Jumanji said: Pretpostavljam da ne mozes da me usvojis ali mozes slobodno da me pozoves nekad u goste Deal. Da jedemo mozak dok se boje ne rastope Edited June 9, 2021 by banatjanin 1
banatjanin Posted June 9, 2021 Posted June 9, 2021 (edited) 1 hour ago, Frank Pembleton said: Jel ta mesara Banija? Čini mi se da sam tamo viđao.. .... Shiit has hit the fan! Ne znam kako se zove. Jedna je drugi lokal od pekare Kirćanski, unutra u pijaci, a druga, veća, preko puta, u redu sa ribarnicama Edited June 9, 2021 by banatjanin
Frank Pembleton Posted June 10, 2021 Posted June 10, 2021 Ne znam kako se zove. Jedna je drugi lokal od pekare Kirćanski, unutra u pijaci, a druga, veća, preko puta, u redu sa ribarnicamaOnda je verovatno mesara "Biće bolje" mislim da oni jedini imaju dve radnje na pijaci.BTW, imaju i lokal u enjubu u 45, ka šinama gleda.. .... Shiit has hit the fan!
beta Posted June 10, 2021 Posted June 10, 2021 volim pohovan mozak ali smem samo da ga gledam i to kratko.
Frank Pembleton Posted June 10, 2021 Posted June 10, 2021 Onda je verovatno mesara "Biće bolje" mislim da oni jedini imaju dve radnje na pijaci.BTW, imaju i lokal u enjubu u 45, ka šinama gleda.. .... Shiit has hit the fan! Ipak je prva do pekare je Banija, javlja žena da ima sad "svež mozak", što je realno velika žrtva, jer ona zbog takvih stvari ne ulazi samnom u te mesare [emoji1787].... Shiit has hit the fan! 1 1
pacey defender Posted June 11, 2021 Posted June 11, 2021 (edited) Kad smo već kod mesara, ima jedna na Zelenom vencu u kojoj definitivno nema nikakvog mozga, pošto se u uglu mesare nalazi Slobina slika. Edited June 11, 2021 by pacey defender 3
JakeBlues Posted June 14, 2021 Posted June 14, 2021 Pileći file u sosu od belog luka, krem sira i pavlake: 5
Recommended Posts