nisam ja Posted December 3, 2019 Posted December 3, 2019 Nisi valjda to jeo? Pa to se pravi samo za dekoraciju nekim odrescima, jer lepo izgleda. Jeo testo spesto s lišćem. Palma će te ekspedajtovati dok si reko 3 iljade. Kakav metro hipster gejnijalac usred svetozareva.
mraki Posted December 3, 2019 Posted December 3, 2019 Ja zapekao karfiol danas, nisam to pravio ranije (sem u musaci). Baš lepo leglo uz ćureće šnicle.
Jumanji Posted December 3, 2019 Posted December 3, 2019 2 hours ago, ordi said: bio bi red da komšiluk pozoveš na ručak Sledeci put ze zovem 🙂 Na plecku ili ne biras mnogo?
gone fishing Posted December 6, 2019 Posted December 6, 2019 kuvarice manje zbori da ti ručak ne zagori
*edited by mod Posted December 10, 2019 Posted December 10, 2019 Konacno se nakanio da odradim recept sto mi stoji u bookmarku poodavno. https://www.thugkitchen.com/recipes/garlic-sriracha-noodles?fbclid=IwAR20QVA6tI3uUhiAb1WHUcGUuLlLEhdBDOSTXv1AJfrOiswj20COIMGD48g Naravno izbacio nooch tj prehrambeni kvasac i edamame jer ko to jos ima na gajbi? A ostalo manje vise sve po receptu i sjajno je ispalo iako sam imao sumnje oko kombinacije sa kikiriki puterom i sirachom.
JakeBlues Posted December 15, 2019 Posted December 15, 2019 Recimo nazovimo ovo balkanizovanom verzijom kineske kiselo ljute supe
renne Posted December 29, 2019 Posted December 29, 2019 Ušpikovao, posolio, pobiberio, razni ljuti začini, bluk u prahu, sad na dugo i tiho u rernu
Frank Pembleton Posted December 30, 2019 Posted December 30, 2019 Sad nek odmara pa sutra će u relnu[emoji769]... Shiit has hit the fan...
maheem Posted December 30, 2019 Posted December 30, 2019 Otpao sam od seckanja, kuvanja, ladjebja. Ruska, vinegred i meksička se lade na terasi. Čorba od kiselog kupusa takodje. Sutra žena tortu a ja gvakamoli.
Ras Posted December 31, 2019 Posted December 31, 2019 8 hours ago, maheem said: Otpao sam od seckanja, kuvanja, ladjebja. Ruska, vinegred i meksička se lade na terasi. Čorba od kiselog kupusa takodje. Sutra žena tortu a ja gvakamoli. Dobar avokado u Mahiju, spremao gvkml za vikend, a danas ću još jednu turu. Preskačem ruske, pečenje i sl, o.g. min mesa
Frank Pembleton Posted December 31, 2019 Posted December 31, 2019 Otišla u relnu[emoji769]... Shiit has hit the fan...
Recommended Posts