December 3, 20195 yr Nisi valjda to jeo? Pa to se pravi samo za dekoraciju nekim odrescima, jer lepo izgleda. Jeo testo spesto s lišćem. Palma će te ekspedajtovati dok si reko 3 iljade. Kakav metro hipster gejnijalac usred svetozareva.
December 3, 20195 yr Ja zapekao karfiol danas, nisam to pravio ranije (sem u musaci). Baš lepo leglo uz ćureće šnicle.
December 3, 20195 yr 2 hours ago, ordi said: bio bi red da komšiluk pozoveš na ručak Sledeci put ze zovem 🙂 Na plecku ili ne biras mnogo?
December 10, 20195 yr Konacno se nakanio da odradim recept sto mi stoji u bookmarku poodavno. https://www.thugkitchen.com/recipes/garlic-sriracha-noodles?fbclid=IwAR20QVA6tI3uUhiAb1WHUcGUuLlLEhdBDOSTXv1AJfrOiswj20COIMGD48g Naravno izbacio nooch tj prehrambeni kvasac i edamame jer ko to jos ima na gajbi? A ostalo manje vise sve po receptu i sjajno je ispalo iako sam imao sumnje oko kombinacije sa kikiriki puterom i sirachom.
December 29, 20195 yr Ušpikovao, posolio, pobiberio, razni ljuti začini, bluk u prahu, sad na dugo i tiho u rernu
December 30, 20195 yr Otpao sam od seckanja, kuvanja, ladjebja. Ruska, vinegred i meksička se lade na terasi. Čorba od kiselog kupusa takodje. Sutra žena tortu a ja gvakamoli.
December 31, 20195 yr 8 hours ago, maheem said: Otpao sam od seckanja, kuvanja, ladjebja. Ruska, vinegred i meksička se lade na terasi. Čorba od kiselog kupusa takodje. Sutra žena tortu a ja gvakamoli. Dobar avokado u Mahiju, spremao gvkml za vikend, a danas ću još jednu turu. Preskačem ruske, pečenje i sl, o.g. min mesa