aram Posted January 28, 2019 Posted January 28, 2019 33 minutes ago, ivy said: skuvaces vestacku kocku supe pored prave masnoce od pileta?!? Ajvi, jebemu, pa nije masnoća bujon, u pilećem bujonu ima uvr glave 10% masnoće. drugim rečima - napusti podforum kulinarstvo!!
ivy Posted January 28, 2019 Posted January 28, 2019 jel ste vi ludi ili sam ja?! pa razmutis masnocu od pecenja u vodi i dobijes bujon... sta je onda kocka za supu?
triple_nippled Posted January 28, 2019 Posted January 28, 2019 da se razumemo, nisam mislio da se koristi samo masnoca od pecenja, vec da je to odlican koncentrat i daleko bolji od bilo koje kocke za supu. a i ne bude samo masnoce tu, ispusti piletina svoje sokove, ako se doda povrce u kesu isto, zacini...
ivy Posted January 28, 2019 Posted January 28, 2019 da, to sam sad dosla da napisem..kada se piletina pece u kesi tu ostane i tecnosti i sokova i to kada se ohladi bude zelatinasta 100% koncentracija bujona ali ne,oni bu stavili kocku za supu...neznalice..
Frile Posted January 28, 2019 Posted January 28, 2019 3 hours ago, ivy said: jel ste vi ludi ili sam ja?! pa razmutis masnocu od pecenja u vodi i dobijes bujon... sta je onda kocka za supu? Pa zar ti zaista veruješ da si u pravu? Na sve strane oko tebe informacije, samo da otvoriš korice knjige ili proguglaš. Ali ne, ti ćeš druge da nazivaš neznalicama i ludacima. Neka ti bude. (Kocka za supu je faul, poštapalica lenjih kuvara.)
renne Posted February 9, 2019 Posted February 9, 2019 Rebarca izdinstao u pivu i belom lukuPremazao dimljenom solju, biberom, kajenskom paprikom, sriračom i bbq susomSad još dva sata u rernu
askeladden Posted February 9, 2019 Posted February 9, 2019 Uh ljucki.Volim da zaljutim rebra da kad ih pomirises prodju trnci pri pomisli na posledice.
Ras Posted February 17, 2019 Posted February 17, 2019 Ala sam zaljutio ovaj naš gulašić (by praktična žena)!
Recommended Posts