January 28, 20196 yr 33 minutes ago, ivy said: skuvaces vestacku kocku supe pored prave masnoce od pileta?!? Ajvi, jebemu, pa nije masnoća bujon, u pilećem bujonu ima uvr glave 10% masnoće. drugim rečima - napusti podforum kulinarstvo!!
January 28, 20196 yr jel ste vi ludi ili sam ja?! pa razmutis masnocu od pecenja u vodi i dobijes bujon... sta je onda kocka za supu?
January 28, 20196 yr da se razumemo, nisam mislio da se koristi samo masnoca od pecenja, vec da je to odlican koncentrat i daleko bolji od bilo koje kocke za supu. a i ne bude samo masnoce tu, ispusti piletina svoje sokove, ako se doda povrce u kesu isto, zacini...
January 28, 20196 yr da, to sam sad dosla da napisem..kada se piletina pece u kesi tu ostane i tecnosti i sokova i to kada se ohladi bude zelatinasta 100% koncentracija bujona ali ne,oni bu stavili kocku za supu...neznalice..
January 28, 20196 yr 3 hours ago, ivy said: jel ste vi ludi ili sam ja?! pa razmutis masnocu od pecenja u vodi i dobijes bujon... sta je onda kocka za supu? Pa zar ti zaista veruješ da si u pravu? Na sve strane oko tebe informacije, samo da otvoriš korice knjige ili proguglaš. Ali ne, ti ćeš druge da nazivaš neznalicama i ludacima. Neka ti bude. (Kocka za supu je faul, poštapalica lenjih kuvara.)
February 9, 20196 yr Rebarca izdinstao u pivu i belom lukuPremazao dimljenom solju, biberom, kajenskom paprikom, sriračom i bbq susomSad još dva sata u rernu
February 9, 20196 yr Uh ljucki.Volim da zaljutim rebra da kad ih pomirises prodju trnci pri pomisli na posledice.