boshoku Posted December 27, 2016 Posted December 27, 2016 Biber.... imam mlinac u koji sam stavio crni, beli i crveni i redovno ga koristim. Pored toga, preporucujem da se svrati do Vera i pazari μπαχάρι u zrnu. valjda je to sve isti biber samo više il manje sazreo... biram crni - jači je i meni bolji za sve gde nije boja jela bitna
Bujodrag Posted December 27, 2016 Posted December 27, 2016 Setih se da nađem, kada sam pročitao bio na fonu. Ja ovaj cepam. Hvala. I inače cenim njihove začine pa će ovo biti dobar početak za nekog neiskusnog u biberu kao što sam ja :)
Frank Pembleton Posted December 27, 2016 Posted December 27, 2016 Ja pazario baš ovaj bio na nekoj akciji u Rodi. To i 8 flajki Paulaner Salvator-a ;-) ....shit has hit the fan...
gospa buba Posted December 30, 2016 Posted December 30, 2016 (edited) ovo mora da odstoji <_< edip. strepim zbog shecera, jel ima neki shecer u srbiji da ga vec nije preuzeo kostic? jer je on ili promenio odnos glukoze i fruktoze ili nekako misteriozno ugradio ~20-30% vode u kristal. keva proshle nedelje pekla bele kore celu noc, torta bila na sve strane <_< Edited December 30, 2016 by gospa buba
beta Posted December 30, 2016 Posted December 30, 2016 (edited) uh, obožavam turon. deluje kao kao klasičan jawbreaker ali ne mogu da mu odolim. bilo ih je jedno vreme po aromama Edited December 30, 2016 by beta kentauri
gospa buba Posted December 30, 2016 Posted December 30, 2016 uh, obožavam turon. deluje kao kao klasičan jawbreaker ali ne mogu da mu odolim. bilo ih je jedno vreme po aromama ovaj je dosta mekan, lik iz recepta nbikad nije uspeo da apdejtuje recept u tom smislu. tako da sa kosicevim shecerom ima da teche i po komshiluku
beta Posted December 30, 2016 Posted December 30, 2016 kostić, sunce milo, bi pokvario i kliker, onaj mermerni
namenski Posted December 30, 2016 Posted December 30, 2016 ovo mora da odstoji <_< Kakve su bre ovo malokrvne pihtije? Od belog medveda? :P
Frank Pembleton Posted December 30, 2016 Posted December 30, 2016 Odlično je ovo za vađenje plombi... ....shit has hit the fan...
gospa buba Posted December 30, 2016 Posted December 30, 2016 nije nije skroz je zub frendli, zato ga i volimo. ja ga mecem u oblande da opstane u prostorvremenu
beta Posted January 6, 2017 Posted January 6, 2017 ispekla kolač od čokolade i suvih šljiva. božanstveno miriše.
beta Posted January 6, 2017 Posted January 6, 2017 za sada se samo inhalira, sutra će da se degustira
Recommended Posts