December 23, 20168 yr E, kakve sam bolonjeze danas napravio, bruka i stra'ota. +10000 Drugi dan. Za ovo dostignuće, Italijani bi komotno mogli da mi daju državljanstvo i doživotnu penziju ^_^
December 23, 20168 yr Svinjski but, šol, posoljen i pobiberen, namašćen U proreze dobro utrljana mast i senf, dižon Napravljena mrežica od slanine pa prekriven sa svih strana Sad na tri sata na rernu, 178°C uronjeno u dva prsta piva.
December 23, 20168 yr Svinjski but, šol, posoljen i pobiberen, namašćen U proreze dobro utrljana mast i senf, dižon Napravljena mrežica od slanine pa prekriven sa svih strana Sad na tri sata na rernu, 178°C uronjeno u dva prsta piva. Ne volim biber al' kod mene se često krkaju butovi, plećke i vratovi. Moram jednom da probam da stavim biber. Ne može da napravi nikakvu štetu koju špikovanje pancetom neće popraviti
December 23, 20168 yr a sta mi sa renom koja ima od 1 do 4 podeoka i to je sve da radimo? ja inace sve pecem na 3 a nemam pojma koliko je to u C..vidim da nije bas za neke fine kore,beze i to ali za sve ostalo suuper radi..
December 23, 20168 yr A baš na 178°C? :) Moraću da probam. Imam rernu u farenhajtima pa su čudne tepmerature, to je nekih 350F, tj 177°C ako ćemo prezisno :D
December 23, 20168 yr nem a šta da ne valja, bitno samo da dovoljno podliješ, pa se šunka istovremeno i peče i kuva u pari
December 23, 20168 yr Gotovo To je to! Ne može da omane. Jedino mi je taj biber nepoznanica. Al' što bi rekao Palpatin: But not for much longer