December 15, 20168 yr Ove moje su naizgled vaspitane, kao, nisu militantne, ali su podle, u stvari, iznenade te kad najmanje očekuješ. :o
December 16, 20168 yr Drugovi, imam jedno pitanje. Pošto se Sveti Nikola odvija uprkos svim dešavanjima, nešto sam zamislila, pa da pitam za izvodljivost. Ja pravim super pržene rolnice na sledeći način. Uzmem očišćene gambore i izmariniram ih 20 minuta u soja sosu, susamovom ukju, belom luku, djumbiru i slatkom čili sosu. Onda maknem tu marinadu jer su ova mesanca gambora uvukla ukuse. Uzmem kore za našu pitu, prepolovim po dijagonali da dobijem trouglove. Tako stavim tri gambora i uvijem u rolnicu standardne veličine. Zalepim koricu mešavinom skroba i vode. Posle to pržim u dubokom ulju. Elem, pošto će kod mene proći oko 60-70 ljudi u neke tri ture, nama je najlakše da se one ujutro isprže. Ja sam ih uvek jela vruće. Da li ima smisla da ih služim prohladne ili da ih podgrevan u majkro?
December 17, 20168 yr Samo ih pred sluzenje vratis u vrelo ulje na pola min i nema problema.... ???? Vaping Chihuahua
December 17, 20168 yr :D Tad mora da mi miriše kosa, a ne da se oseća na ulje i rolnice, ali si u pravu skroz, to bi bilo najbolje rešenje. :-)
December 22, 20168 yr zlica i zlicko a ja veceras pravim sargarepa tortu mom zecu od zene za sutrasnji rodjendan. u zmrzu cekaju tri jastoga da se bucnu u buzar.
December 22, 20168 yr E, kakve sam bolonjeze danas napravio, bruka i stra'ota. Šteta što nisam slikovao.