hansolo Posted November 18, 2016 Posted November 18, 2016 Lazanje kao italijanska baba sve from scratch, mesila testo, svez paradajz, svez bosiljak, sveze meso junece, vina, besamel sa puterom i rendanim parmezanom u komadu.. sve kako treba. :) ... pa u zemljani pekac. Da smo fini nastavili bi sa vinom ali ladi se cola u fridgu. :)
Amelija Posted November 18, 2016 Posted November 18, 2016 Ko ne voli podvarak, ne voli ni ljudeJa ne volim podvarak a volim ljude :/
Amelija Posted November 18, 2016 Posted November 18, 2016 to se, ako se dobro sećam, kod nas vika carske mrviceDobro se sećaš :)
halloween Posted December 10, 2016 Posted December 10, 2016 Evo, frizere još uvek menjam, ali od danas imam svog mesara i to u Maxiju. Odmah je znao šta hoću i isekao mi tačno onako kako sam i tražila. I vidi se da im je celo odeljenje prošlo obuku i za rad na mesu i za rad sa kupcima. Sad pravim goveđu paštetu, a potom i supu od luka (osnovica goveđi bujon).
Bujodrag Posted December 15, 2016 Posted December 15, 2016 Jeli mi se svinjski bubrezi pa sam kupio jedan manji, da ne preterujem. poslato sa.....valjda
Bujodrag Posted December 15, 2016 Posted December 15, 2016 Razmišljam da ovo blago mariniram i utrljam solidnom količinom suvog ruzmarina. No, ne sećam se da sam ikada jeo bilo kakvu prasetinu gde se jasno osećao ruzmarin. Šta mislite o tome?
Haralampije Posted December 15, 2016 Posted December 15, 2016 Bolje mi zvuci mleveni korijander+biber za to
Bujodrag Posted December 15, 2016 Posted December 15, 2016 Biber ne volim ali korijander nije loša ideja. Mis'im, ovo je nežna potrbušina, ne treba tu ništa osim soli ali bih hteo malo da eksperimentišem.
Bujodrag Posted December 15, 2016 Posted December 15, 2016 Ja jesam jer imam sarmu četvrtog dana. Tad je najopasnija.
gospa buba Posted December 15, 2016 Posted December 15, 2016 (edited) valjda je sedmi dan najopasniji ^_^ kod borbene sarme. Edited December 15, 2016 by gospa buba
Recommended Posts