November 7, 20168 yr Jel valja(o). :) Ja se nadam da će ostati i za sutra. valjao, valjao. ostalo malo. obećala sam mami da ću da joj pošaljem, pa sad ne mogu da smažem taj ostatak, a rado bih.
November 7, 20168 yr valjao, valjao. ostalo malo. obećala sam mami da ću da joj pošaljem, pa sad ne mogu da smažem taj ostatak, a rado bih.Dakle šta smo naučili? Uvek ga kuvaj za 2X. ^_^
November 10, 20168 yr Ko ne voli podvarak, ne voli ni ljude +1 Ne volim ni podvarak ni ljude <_< a volim kiseli kupus
November 11, 20168 yr dajkon rotkva. shta cu shnjom a da nije prosta salata, dosadilo :) e moze to da se kuva u neshto? Edited November 11, 20168 yr by gospa buba
November 11, 20168 yr kako god radis sa sargarepom, mozes i sa daikonom. plus mozes i da je ispeces u rerni ili, meni najbolje, skuvas na pari pa posolis, namuljis i poprskas limunom.
November 11, 20168 yr malo kasni fotka, vecera od sinoc:kineska junetina sa daikonom, prazilukom, djumbirom etc....
November 12, 20168 yr mož biti, ja ga nikako nisam vikao, dok sin nije krenuo da me tera da mu pravim :)