nisam ja Posted November 6, 2016 Posted November 6, 2016 Moje jedalačko iskustvo govori da se on dinsta, te ne mogu da odobrim ovaj Vaš input.
wall Posted November 6, 2016 Posted November 6, 2016 drugi put u životu pravim podvarak. prvi put je bio odličan ali se ne sećam tačno koliko dugo sam ga kuvala. znam samo da je zaboravljen dugo pućkao na šporetu. da li je dovoljno sat i po kuvanja i posle pola sata u rerni? U mene evo jedno 4h i još većamo da li iskučiti ili ne.
mammy two shoes Posted November 6, 2016 Posted November 6, 2016 ustvari i ja ga dinstam. ali imama nameru da ga posle zapečem sa dobrim ljutim kobasicama odozgo. da preformulišem: da li je dovoljno 1,5 sati dinstanja?
mammy two shoes Posted November 6, 2016 Posted November 6, 2016 jasno mi je sada. odoh da pravim nešto drugo za ručak, a podvarak ćemo uveče. daće bog da ne sanjamo ratove zvezda.
banatjanin Posted November 6, 2016 Posted November 6, 2016 (edited) Ja sa spanaćem nikada nisam ni jeo znam da ima krajeva gde se pravi samo sa zeljem. recimo, makedonci je prave sa peršunom (tonom peršuna) bez drugog zelenog. i to mi je super Edited November 6, 2016 by banatjanin
wall Posted November 7, 2016 Posted November 7, 2016 jasno mi je sada. odoh da pravim nešto drugo za ručak, a podvarak ćemo uveče. daće bog da ne sanjamo ratove zvezda.Jel valja(o). :) Ja se nadam da će ostati i za sutra.
wall Posted November 7, 2016 Posted November 7, 2016 Čuj volim... Da su istopolni brakovi dozvoljeni u RS jab ga ženio... Ali bih prvo morao da se razvedem od sarme. Ma treba živeti u zajednici.
Bujodrag Posted November 7, 2016 Posted November 7, 2016 Čuj volim... Da su istopolni brakovi dozvoljeni u RS jab ga ženio... Ali bih prvo morao da se razvedem od sarme. Ma treba živeti u zajednici. Menage a trois. Tasty
wall Posted November 7, 2016 Posted November 7, 2016 Menage a trois. TastyĆuj ba trois?!A pizza? Ćevapi? Pasulj? Karbonare? Samo komuna.
JakeBlues Posted November 7, 2016 Posted November 7, 2016 Ko ne voli podvarak, ne voli ni ljude +1000 :)
Recommended Posts