yolo Posted August 7, 2016 Author Posted August 7, 2016 danas će da padne jedan dimljeni patlidžan, pravo iz čuda bugarske raketne tehnike, ćuškopeka!
Bambula Posted August 7, 2016 Posted August 7, 2016 Večeras gulaš,sad zvao drugar pao Srndać,a ništa lepše nego kad iz šume pravo u kotlić ode.
Lancia Posted August 7, 2016 Posted August 7, 2016 uzasan si. btw, meni ostala u secanju najbolja klopa ikad, pasulj sa srnetinom, isto u kotlicu.
Bambula Posted August 7, 2016 Posted August 7, 2016 Mali bambi ni ne zna ko mu je otac,tako da i ne tuguje,a na srne ne okrećemo pušku tako da bambi veselo sakakuće
Haralampije Posted August 7, 2016 Posted August 7, 2016 srne su u lovostaju do jeseni, lepo sto ih ne dirate.elem kotlic od sveze bambetine je vrh
nisam ja Posted August 8, 2016 Posted August 8, 2016 jese ovde čestita Joliveru na prinovi? Konačno kuhara opravio. kaže 16 pakovanja putera težak.
banatjanin Posted August 10, 2016 Posted August 10, 2016 bećarac tek počeo, pečem paprike.... a već bi ga izeo celog
Bambula Posted August 11, 2016 Posted August 11, 2016 Danas išao do drugara koji ima ribnjak pa stardale pastrmke,još u blizini bio neki kukurz pa primenjen stari recept,Pastrmka standardno očišćena i samousoljena,ubačena u list od kukuruza ili kako se već zove ono što prekriva klip i zatrpano žarom,preko toga se pekao kukuruz. Kao i svaki put nije omanulo,kad idem na mušičarenje obavezno tako spremam i opet stari problem "tovljena" i divlja pastrmka nebo i zemlja što se tiče ukusa.
ivy Posted August 22, 2016 Posted August 22, 2016 klin corbu :D i moj patlidzan punjen karamelizovanim lukom i slaninicom
fluffy Posted August 22, 2016 Posted August 22, 2016 mala zakuska za goste... dimljeni svinjski vrat, pečen sa žalfijom i grilovano povrće (mini patlidžan, batata, beli, crni luk, paprika, čeri p.) ćureći btaci, zgotovljeni na pari, u sosu od gorgonzole, parmezana, pavlake (razblaženo ćurećom supom) i špargle sa maslinovim uljem i limunom Sent from my iPhone using Tapatalk
Recommended Posts