renne Posted July 8, 2016 Posted July 8, 2016 Paprike punjene krompirom, šargarepom i paradajzom, pa u rernu
adam Posted July 8, 2016 Posted July 8, 2016 izrucio u serpu konzervu leblebija, konzervu paradajza, naseckao luka i bluka, ubacio neku talijansku kobaju (zivahnu), ubcio lovor, biber, svez bosiok i origano, dodao malo vode i skrckao za manje od sata. uz to leba a potom cinija tresanja. ocu da puknem.
Frank Pembleton Posted July 9, 2016 Posted July 9, 2016 Jesu te lablebije bile već malo obrađene ili skroz sirove ...shit has hit the fan...
adam Posted July 9, 2016 Posted July 9, 2016 probaj revitadu jednom laganica a bas ukusno nikad nisam kuvao leblebije u rerni, bas cu da probam. sudeci po sastojcima mora biti ukusno. inace, provalio sam da je socivo milion puta ukusnije ako se obari, procedi pa onda mesa sa povrcem, lukom ili bilo cim drugim. sasvim drugacije jelo, mnogo bolji ukus.
adam Posted July 9, 2016 Posted July 9, 2016 Jesu te lablebije bile već malo obrađene ili skroz sirove ...shit has hit the fan... barene, iz konzerve. ako ih kuvas onda se kuvaju posebno u slanoj vodi jedno 40 minuta, procede, baci se voda pa se koriste dalje. bar ja tako.
Frank Pembleton Posted July 9, 2016 Posted July 9, 2016 neko koleno. rene ce da bude ponosan na mene -_-Ti si zaređala sa tim kolenicama...
gospa buba Posted July 9, 2016 Posted July 9, 2016 Ti si zaređala sa tim kolenicama... jebiga znash kako ja ogavno kuvam meso, ja sam vegetarijancheva gospoja, umem samo pilecu supu za djecu. a jede mi se, i junior voli, sad kad sam skapirala da umem neshto, ima to da cijepam do sudnjeg dana
Frank Pembleton Posted July 9, 2016 Posted July 9, 2016 jebiga znash kako ja ogavno kuvam meso, ja sam vegetarijancheva gospoja, umem samo pilecu supu za djecu. a jede mi se, i junior voli, sad kad sam skapirala da umem neshto, ima to da cijepam do sudnjeg dana Samo jako!
renne Posted July 9, 2016 Posted July 9, 2016 neko koleno. rene ce da bude ponosan na mene -_-Bravo!!!
svashtabezneshto Posted July 9, 2016 Posted July 9, 2016 Kako spremate to koleno? Ja ga spremala samo u pasulju. (a kao kreten volim da secnem i da jedem nekuvano, najebaću jednom u gastro smislu.)
Recommended Posts