March 27, 20169 yr ovaj dragoljub danas nesto pun primedbi. sta bi sa voljenjem i ljubljenjem? Lako je tuđim fenderom gotiku svirat'.
March 27, 20169 yr ovaj dragoljub danas nesto pun primedbi. sta bi sa voljenjem i ljubljenjem? To su primedbe iz ljubavi, onako, od dragosti.
March 27, 20169 yr Ne znam, mislim da bih mogao da savladam i porciju karfiola sa boranijom sedeći na sred deponije, ali, kuvano jaje ne.
March 27, 20169 yr Dobro, shvatio sam. Kad mi budete dolazili na slavu praviću gibanicu i možda neke pihtije.
March 27, 20169 yr Sečam se kad je na nekoj sedeljci/žurci bila neka ogromna činija salate sa svim i svačim, na foru ruske salate. Probao sam te nisam bio skroz siguran pa sam pitao domaćicu je l' stavljala kuvana jaja u salatu. Ova me preneraženu pogledala i rekla: Stavila sam jedno da vidim da li ćeš da osetiš. U činiji je sigurno bilo par kila salate.
March 27, 20169 yr Aj sad. Može onaj Wellington ^_^ Naravno, al' ću dubacim i par kuvanih jaja ispod lisnatog testa, kažu da daje dobar šmek
March 27, 20169 yr Naravno, al' ću dubacim i par kuvanih jaja ispod lisnatog testa, kažu da daje dobar šmek Meni ne smeta kada je bitftek osnova. ^_^A Bujodragu dva kg salate i eto. Edited March 27, 20169 yr by wall