wall Posted March 27, 2016 Posted March 27, 2016 ovaj dragoljub danas nesto pun primedbi. sta bi sa voljenjem i ljubljenjem? Lako je tuđim fenderom gotiku svirat'.
Bujodrag Posted March 27, 2016 Posted March 27, 2016 ovaj dragoljub danas nesto pun primedbi. sta bi sa voljenjem i ljubljenjem? To su primedbe iz ljubavi, onako, od dragosti.
aram Posted March 27, 2016 Posted March 27, 2016 i jaja da se vole i ljube! kuvana ni ja ne volim bas, mada mogu da ih pojedem :)
Bujodrag Posted March 27, 2016 Posted March 27, 2016 Ne znam, mislim da bih mogao da savladam i porciju karfiola sa boranijom sedeći na sred deponije, ali, kuvano jaje ne.
Muwan Posted March 27, 2016 Posted March 27, 2016 Dobro, shvatio sam. Kad mi budete dolazili na slavu praviću gibanicu i možda neke pihtije.
Bujodrag Posted March 27, 2016 Posted March 27, 2016 Sečam se kad je na nekoj sedeljci/žurci bila neka ogromna činija salate sa svim i svačim, na foru ruske salate. Probao sam te nisam bio skroz siguran pa sam pitao domaćicu je l' stavljala kuvana jaja u salatu. Ova me preneraženu pogledala i rekla: Stavila sam jedno da vidim da li ćeš da osetiš. U činiji je sigurno bilo par kila salate.
Muwan Posted March 27, 2016 Posted March 27, 2016 Aj sad. Može onaj Wellington ^_^ Naravno, al' ću dubacim i par kuvanih jaja ispod lisnatog testa, kažu da daje dobar šmek
wall Posted March 27, 2016 Posted March 27, 2016 (edited) Naravno, al' ću dubacim i par kuvanih jaja ispod lisnatog testa, kažu da daje dobar šmek Meni ne smeta kada je bitftek osnova. ^_^A Bujodragu dva kg salate i eto. Edited March 27, 2016 by wall
Recommended Posts