March 21, 20169 yr Ja stavljam masline, kisele krastavce, sok limuna i kuvano jaje. Cesto i ubacim malo tecnosti iz tegle s krastavcima. Kapiram da mu to dodje kao tuna varijanta ruske :D. U poslednje vreme stavim avokado umesto majoneza, ali onda uglavnom i bez jaja. edit: uz hleb i par listova zelene salate. Edited March 21, 20169 yr by Venom
March 21, 20169 yr sad sam ogladneo, a nemam tunjevine, moracu sardinu da prikoljem :D Edited March 21, 20169 yr by aram
March 24, 20169 yr nesto kao sarmice sa zeljem samo ispruzena(slozena) verzija uyebote moram da pravim te sarme, osim ako zelje nije potrchalo vec :o
March 25, 20169 yr pravila sam kukuruzne krekere jednostavno, brzo i veoma ukusno. ispalo mi isto ko na slikama. odlican recept.
March 25, 20169 yr pravila sam kukuruzne krekere jednostavno, brzo i veoma ukusno. ispalo mi isto ko na slikama. odlican recept. e super, taman da grickam uz Djokovica veceras.
March 26, 20169 yr blitva po receptu moje babe. ocisti se jedno 5 6 vezica, isjece na krupno, skuva sa 2 3 krompira u slanoj vodi. kad je krompir gotov gotova je i blitva. ocijedi se, izgnjeci, ko voli neka doda bijeli luk. ko ne voli, ne mora. nalije se dosta maslinovog ulja i eto. uz to ide neka riba, meso.... ko sta voli.
March 26, 20169 yr sad sam ogladneo, a nemam tunjevine, moracu sardinu da prikoljem :DMeni došlo pre neko veče u 02 noću fa jedem sardine. Iz konzerve one bele...I pojedem dve konz. Kad nisam rikno u krevetu nikad neću.... Al kad sam alav...