Venom Posted March 21, 2016 Posted March 21, 2016 (edited) Ja stavljam masline, kisele krastavce, sok limuna i kuvano jaje. Cesto i ubacim malo tecnosti iz tegle s krastavcima. Kapiram da mu to dodje kao tuna varijanta ruske :D. U poslednje vreme stavim avokado umesto majoneza, ali onda uglavnom i bez jaja. edit: uz hleb i par listova zelene salate. Edited March 21, 2016 by Venom
aram Posted March 21, 2016 Posted March 21, 2016 (edited) sad sam ogladneo, a nemam tunjevine, moracu sardinu da prikoljem :D Edited March 21, 2016 by aram
ivy Posted March 24, 2016 Posted March 24, 2016 nesto kao sarmice sa zeljem samo ispruzena(slozena) verzija
gospa buba Posted March 24, 2016 Posted March 24, 2016 nesto kao sarmice sa zeljem samo ispruzena(slozena) verzija uyebote moram da pravim te sarme, osim ako zelje nije potrchalo vec :o
darling Posted March 25, 2016 Posted March 25, 2016 pravila sam kukuruzne krekere jednostavno, brzo i veoma ukusno. ispalo mi isto ko na slikama. odlican recept.
Lancia Posted March 25, 2016 Posted March 25, 2016 pravila sam kukuruzne krekere jednostavno, brzo i veoma ukusno. ispalo mi isto ko na slikama. odlican recept. e super, taman da grickam uz Djokovica veceras.
Lancia Posted March 25, 2016 Posted March 25, 2016 on da trpa, ti da grickas. A jebi ga, bar cu da se hranim ko Jelena.
nautilus Posted March 26, 2016 Posted March 26, 2016 blitva po receptu moje babe. ocisti se jedno 5 6 vezica, isjece na krupno, skuva sa 2 3 krompira u slanoj vodi. kad je krompir gotov gotova je i blitva. ocijedi se, izgnjeci, ko voli neka doda bijeli luk. ko ne voli, ne mora. nalije se dosta maslinovog ulja i eto. uz to ide neka riba, meso.... ko sta voli.
Frank Pembleton Posted March 26, 2016 Posted March 26, 2016 sad sam ogladneo, a nemam tunjevine, moracu sardinu da prikoljem :DMeni došlo pre neko veče u 02 noću fa jedem sardine. Iz konzerve one bele...I pojedem dve konz. Kad nisam rikno u krevetu nikad neću.... Al kad sam alav...
Muwan Posted March 27, 2016 Posted March 27, 2016 Da, klasika. Treba malo vežbe da se prebaci u pleh ali u principu je laganica.
Recommended Posts