cmrlj Posted March 13, 2016 Posted March 13, 2016 aha. blenda 2. jeben plićak. jesi li me sad opsovao? da znam sta da odgovorim:)
cmrlj Posted March 15, 2016 Posted March 15, 2016 sirup od meda i vode, nisam sigurna da je uspelo, dosta je meko na dodir, izvesticu kakvo je na nepcu.
duda Posted March 15, 2016 Posted March 15, 2016 sirup od meda i vode, nisam sigurna da je uspelo, dosta je meko na dodir, izvesticu kakvo je na nepcu. izvesti priti pliz vrlo me zanima ta pavlova bez cukera
cmrlj Posted March 15, 2016 Posted March 15, 2016 hocu, cim je budem jela, mekana je na dodir, cenim da ce biti kao glorifajd kajgana. al lepo izgleda, to je najvaznije;)
cmrlj Posted March 15, 2016 Posted March 15, 2016 (edited) izvesti priti pliz jela sam je kora je mekana i nije kao puslica, nije krckava, ima neki sundjerasti kvalitet, kao meksi marsmelou sto ne vuce toliko na stiropor. divno se slaze sa ovim gore, sve zajedno je oblakasto, bolji mi je ovo kolac od klasicne puslice, nije sto sam ga sama gacala. Edited March 15, 2016 by cmrlj
Haralampije Posted March 16, 2016 Posted March 16, 2016 Skuvao pasulj još u šest skuvala shpagete josh u 6 Skuvala baka sarmice zeljane još u 5 danas ste pomerili peak potrosnje el. en. sa 8 na 6 h ujutro
duda Posted March 16, 2016 Posted March 16, 2016 jela sam je kora je mekana i nije kao puslica, nije krckava, ima neki sundjerasti kvalitet, kao meksi marsmelou sto ne vuce toliko na stiropor. divno se slaze sa ovim gore, sve zajedno je oblakasto, bolji mi je ovo kolac od klasicne puslice, nije sto sam ga sama gacala. diiivno Skuvaola pasulj sarmu još u šest +1
Recommended Posts