March 15, 20169 yr sirup od meda i vode, nisam sigurna da je uspelo, dosta je meko na dodir, izvesticu kakvo je na nepcu.
March 15, 20169 yr sirup od meda i vode, nisam sigurna da je uspelo, dosta je meko na dodir, izvesticu kakvo je na nepcu. izvesti priti pliz vrlo me zanima ta pavlova bez cukera
March 15, 20169 yr hocu, cim je budem jela, mekana je na dodir, cenim da ce biti kao glorifajd kajgana. al lepo izgleda, to je najvaznije;)
March 15, 20169 yr izvesti priti pliz jela sam je kora je mekana i nije kao puslica, nije krckava, ima neki sundjerasti kvalitet, kao meksi marsmelou sto ne vuce toliko na stiropor. divno se slaze sa ovim gore, sve zajedno je oblakasto, bolji mi je ovo kolac od klasicne puslice, nije sto sam ga sama gacala. Edited March 15, 20169 yr by cmrlj
March 16, 20169 yr Skuvao pasulj još u šest skuvala shpagete josh u 6 Skuvala baka sarmice zeljane još u 5 danas ste pomerili peak potrosnje el. en. sa 8 na 6 h ujutro
March 16, 20169 yr jela sam je kora je mekana i nije kao puslica, nije krckava, ima neki sundjerasti kvalitet, kao meksi marsmelou sto ne vuce toliko na stiropor. divno se slaze sa ovim gore, sve zajedno je oblakasto, bolji mi je ovo kolac od klasicne puslice, nije sto sam ga sama gacala. diiivno Skuvaola pasulj sarmu još u šest +1