Bujodrag Posted March 9, 2016 Posted March 9, 2016 Hteo bih da pravim prase kobase ali ne znam kako. Bilo bi glupo praviti kobasice od svežeg prasećeg mesa ali, možda bi nešto moglo da se uradi od pečene prasetine. Recimo, da se krtina sitno nasecka pa stavlja u...šta? Nešto što bi oblikom moglo da prodje kao kobasa? Ili da se urola u nešto pa zapeče? Jagnjeća maramica? Neko testo? Tanke kore? U svakom slučaju, naziv "prase kobase" mi se toliko svidja da moram nešto smisliti.
aram Posted March 12, 2016 Posted March 12, 2016 komorac kratko blansiran pa posut prezlama u koje su umesani zacini, biber i mulje, ceka da se zagreje rerna pa da se zapece. u tiganju curece snicle.
cmrlj Posted March 12, 2016 Posted March 12, 2016 je l taj komorac na ploske ili ceo? i je l se pece u jednom sloju?
aram Posted March 12, 2016 Posted March 12, 2016 iseces na pola pa na kriske, da na debljem delu budu oko 1,5cm. i da, u jednom sloju, da svuda dobije odozgo krckavu koricu.
yolo Posted March 12, 2016 Author Posted March 12, 2016 ova cmrlj proja iz tiganja dusu dala za izbijanje plombi.
cmrlj Posted March 12, 2016 Posted March 12, 2016 (edited) nije bila tvrda, meksa od tortilje, neka bi se restauracija koja se proserava (tipa homa) na tome proslavila. Edited March 12, 2016 by cmrlj
yolo Posted March 12, 2016 Author Posted March 12, 2016 mislio sam na ovo zrnevlje lana koje kurcu ne sluzi u toj formi sem da se zabija u rupe u zubalu
hansolo Posted March 12, 2016 Posted March 12, 2016 Pekarske kiflice sa tri vrste fila za filmsko vece> meso, krompir+slaninica, kobaja+sir. Jos malo otela testa pa naprvila i koju slatku sa pekmezom /te sam malo premesivala sa puterom da budu ko slacici/. Uz Spotlight. :)
katamaran Posted March 12, 2016 Posted March 12, 2016 et čmrlj. koja ti to optika? Canon PowerShot S100 Pise u properties kad skines sliku :)
Haralampije Posted March 13, 2016 Posted March 13, 2016 lambeci butic,natrljan francuskom tartuf solju,spikovan slaninom i ruzmarinom -_-
darling Posted March 13, 2016 Posted March 13, 2016 smotala sam strudlu s kvascem, makom i orasima prvi put u zivotu. nisam srecna kako je to sve islo. eno je sad, siri se po rerni. sutra koljem.
Recommended Posts