January 27, 20169 yr sta je to bilo sa komplet lepinjama? inace danas je bilo pocetnih varnica i oko cokoladnog mleka
January 27, 20169 yr Stanje na topiku je na korak od podrške predlozima tipa da sve što se skuva /ispeče u blender, pa na slamčicu. Edited January 27, 20169 yr by halloween
January 27, 20169 yr mnjah, jedini pravi fajtovi su bili oko zdravog nacina ishrane, ovo sve drugo laka prehlada. osim senfa, to je bilo 1 nerazumevanje
January 27, 20169 yr ako ne bude skorije neka konferencija za novinare, neko gostovanje ili obracanje, ovo ce postati gore od pakla -_-
January 27, 20169 yr Jbg nije Beograd, ja u na pijaci u Zemunu nabavljam, ima neki covek 7-8 tipova pasulja, od onih malih belih velicine kao mali nokat pa do velicine palca, a sve raznih boja (ne znam tacna imena, ali znam da ih ima i raznih boja pa biram po izgledu) kada se od Nadovezinog restorana ide ka pijaci kroz onu malu ulicicu odmah drugi red malo sa desne strane E hvala, otićiću ću da probam kakav je. Edited January 27, 20169 yr by Anonymous
January 27, 20169 yr to je nekad bilo jako riski, letele glave zbog komplet lepinje. pazi shta zelish mladi choveche :D
January 27, 20169 yr Neopravdano su napadali mlade, slobodoumne i neobuzdane ljude, tvrdeći da u komplet lepinju nikako ne može da ide kuvana boranija, šargarepa, 100% zeolit u pilulama i cipiripi :( konzerve :(