Zverilla Posted January 24, 2016 Posted January 24, 2016 zavrsio sa fonduom i rakletom (kupio nove sprave pa morao obe odjednom da probam )
banatjanin Posted January 25, 2016 Posted January 25, 2016 - Mama, mama, jel' ima nešto slatko? - Ima sine, sladak kupus!
ivy Posted January 25, 2016 Posted January 25, 2016 (edited) e jutros sam se probudila sa idejom da mi se jede varivo,nesto kasikom,blago,okrepljujuce i corbasto -slatki kupus...inace moj prvi,malo sam ga prekuvala ali je predobar!!!!!! edit slika t Edited January 25, 2016 by ivy
maheem Posted January 25, 2016 Posted January 25, 2016 - Mama, mama, jel' ima nešto slatko? - Ima sine, sladak kupus!
Haralampije Posted January 25, 2016 Posted January 25, 2016 e jutros sam se probudila sa idejom da mi se jede varivo,nesto kasikom,blago,okrepljujuce i corbasto -slatki kupus...inace moj prvi,malo sam ga prekuvala ali je predobar!!!!!! edit slika t Ovako na sliki izgleda odlican,nije prekuvan
ivy Posted January 25, 2016 Posted January 25, 2016 (edited) moze biti da sam se ja odvikla od jako kuvanog povrca,posto sve obradjujem minimalno i uglavnom tek do prve naznake mekanosti a ovo se ipak krckalo 2sata... a ovde je bilo malo manje tecnosti nego sto sam htela Edited January 25, 2016 by ivy
Willow Posted January 25, 2016 Posted January 25, 2016 Obario proso (na način na koji obarimo pirinač). U drugom loncu propržio crni luk na maslinovom ulju, pa dodao slatki kari iz Maxija i vrlo kratko i njega propržio. Potom ubacio da se dinsta svež kupus isečen na trake. Kad je kupus smekšao, dodao šaku graška (drugi put ću stavim sočivo), biber i so. I onda, 5 minuta pred kraj, dodao šaku pečenog kikirikija i parče bundeve (slatke kao med btw), isečene na kockice. To varivo će da ide kao prilog uz proso. To će da bude glavno jelo, a za dezert - apple crumble.
pacey defender Posted January 25, 2016 Posted January 25, 2016 slatki kupus sa svinjetinom sladak kupus pobede
aram Posted January 25, 2016 Posted January 25, 2016 dani kupusa na ppp :D kupus od juce, al pojelo se meso pa dodali neke kobaje, proprzene, pivom zalivene, pa umuljane u kupus
Bujodrag Posted January 25, 2016 Posted January 25, 2016 Gde je sad Hate topik da denunciram kupus, sladak.
yolo Posted January 25, 2016 Author Posted January 25, 2016 sto ne umem da skuvam pasulj, pa to to je...
gospa buba Posted January 25, 2016 Posted January 25, 2016 sto ne umem da skuvam pasulj, pa to to je... kako bre ti ne umesh? chak i ja umem da skuvam pasulj, a ohoho sam duduk za svashta
yolo Posted January 25, 2016 Author Posted January 25, 2016 ne znam na kraju sam dodavao paradajz iz flase i stabljike celera sitno seckane da dobije neko uzbudjenje lonac
Recommended Posts