Jump to content
IGNORED

Now cooking!

yolo

Recommended Posts

Posted

zavrsio sa fonduom i rakletom (kupio nove sprave pa morao obe odjednom da probam  :isuse: )

Posted

- Mama, mama, jel' ima nešto slatko?

- Ima sine, sladak kupus!

Posted (edited)

e jutros sam se probudila sa idejom da mi se jede varivo,nesto kasikom,blago,okrepljujuce i corbasto -slatki kupus...inace moj prvi,malo sam ga prekuvala ali je predobar!!!!!!

edit slika

t2016-01-25-1006.jpg

Edited by ivy
Posted

- Mama, mama, jel' ima nešto slatko?

- Ima sine, sladak kupus!

:lolol:

Posted

e jutros sam se probudila sa idejom da mi se jede varivo,nesto kasikom,blago,okrepljujuce i corbasto -slatki kupus...inace moj prvi,malo sam ga prekuvala ali je predobar!!!!!!

edit slika

t2016-01-25-1006.jpg

Ovako na sliki izgleda odlican,nije prekuvan

Posted (edited)

moze biti da sam se ja odvikla od jako kuvanog povrca,posto sve obradjujem minimalno i uglavnom tek do prve naznake mekanosti a ovo se ipak krckalo 2sata...

a ovde je bilo malo manje tecnosti nego sto sam htela  :lol:

Edited by ivy
Posted

Obario proso (na način na koji obarimo pirinač). U drugom loncu propržio crni luk na maslinovom ulju, pa dodao slatki kari iz Maxija i vrlo kratko i njega propržio. Potom ubacio da se dinsta svež kupus isečen na trake. Kad je kupus smekšao, dodao šaku graška (drugi put ću stavim sočivo), biber i so. I onda, 5 minuta pred kraj, dodao šaku pečenog kikirikija i parče bundeve (slatke kao med btw), isečene na kockice. To varivo će da ide kao prilog uz proso. 

To će da bude glavno jelo, a za dezert - apple crumble. 

Posted

slatki kupus sa svinjetinom

sladak kupus pobede

Posted

dani kupusa na ppp :D

kupus od juce, al pojelo se meso pa dodali neke kobaje, proprzene, pivom zalivene, pa umuljane u kupus :wub:

Posted

Gde je sad Hate topik da denunciram kupus, sladak.

Posted

sto ne umem da skuvam pasulj, pa to to je...

Posted

sto ne umem da skuvam pasulj, pa to to je...

kako bre ti ne umesh? chak i ja umem da skuvam pasulj, a ohoho sam duduk za svashta :unsure:

Posted

ne znam  :cry:

na kraju sam dodavao paradajz iz flase i stabljike celera sitno seckane da dobije neko uzbudjenje lonac  :lolol: