January 24, 20169 yr zavrsio sa fonduom i rakletom (kupio nove sprave pa morao obe odjednom da probam )
January 25, 20169 yr e jutros sam se probudila sa idejom da mi se jede varivo,nesto kasikom,blago,okrepljujuce i corbasto -slatki kupus...inace moj prvi,malo sam ga prekuvala ali je predobar!!!!!! edit slika t Edited January 25, 20169 yr by ivy
January 25, 20169 yr On 25. 1. 2016. at 13:58, banatjanin said: - Mama, mama, jel' ima nešto slatko? - Ima sine, sladak kupus!
January 25, 20169 yr On 25. 1. 2016. at 14:06, ivy said: e jutros sam se probudila sa idejom da mi se jede varivo,nesto kasikom,blago,okrepljujuce i corbasto -slatki kupus...inace moj prvi,malo sam ga prekuvala ali je predobar!!!!!! edit slika t Ovako na sliki izgleda odlican,nije prekuvan
January 25, 20169 yr moze biti da sam se ja odvikla od jako kuvanog povrca,posto sve obradjujem minimalno i uglavnom tek do prve naznake mekanosti a ovo se ipak krckalo 2sata... a ovde je bilo malo manje tecnosti nego sto sam htela Edited January 25, 20169 yr by ivy
January 25, 20169 yr Obario proso (na način na koji obarimo pirinač). U drugom loncu propržio crni luk na maslinovom ulju, pa dodao slatki kari iz Maxija i vrlo kratko i njega propržio. Potom ubacio da se dinsta svež kupus isečen na trake. Kad je kupus smekšao, dodao šaku graška (drugi put ću stavim sočivo), biber i so. I onda, 5 minuta pred kraj, dodao šaku pečenog kikirikija i parče bundeve (slatke kao med btw), isečene na kockice. To varivo će da ide kao prilog uz proso. To će da bude glavno jelo, a za dezert - apple crumble.
January 25, 20169 yr On 25. 1. 2016. at 10:58, ivy said: slatki kupus sa svinjetinom sladak kupus pobede
January 25, 20169 yr dani kupusa na ppp :D kupus od juce, al pojelo se meso pa dodali neke kobaje, proprzene, pivom zalivene, pa umuljane u kupus
January 25, 20169 yr On 25. 1. 2016. at 22:17, yolo said: sto ne umem da skuvam pasulj, pa to to je... kako bre ti ne umesh? chak i ja umem da skuvam pasulj, a ohoho sam duduk za svashta
January 25, 20169 yr Author ne znam na kraju sam dodavao paradajz iz flase i stabljike celera sitno seckane da dobije neko uzbudjenje lonac